ARCHIEF ALGEMEEN NIEUWS

Algemeen
15 februari 2018

Spaarkas ’t Overschotje

Vanaf as donderdag 22 februari kan iedereen weer sparen bij spaarkas “t Overschotje” bij W.E.C.. Mocht je ook graag mee sparen voor straks een “mooi” carnavalscentje” of voor iets anders, dat kan natuurlijk. (meer…)
Read More
Algemeen
7 februari 2018

Rectificatie: WEC 2 bij laatste 16 in beker

WEC 2 heeft gisteren na 3 afgelastingen door SVEB uit Broekhuizenvorst de kwartfinale bereikt in de KNVB beker. (meer…)
Read More
Algemeen
5 februari 2018

Spaarkas ’t Overschotje

De laatst mogelijkheid om te sparen in 2017 is week 50: donderdag 14 december tot en met zondag 17 december a.s. In 2018 kun je nog sparen in week 2, 3 en 4. (meer…)
Read More
Algemeen
3 februari 2018

Geboren: Wout van Heertum

Op 28 januari 2018 is Wout van Heertum geboren. Wout is het zoontje van Tim van Heertum (WEC 6) en zijn vriendin Noortje. Van harte gefeliciteerd!!!
Read More
Algemeen
26 januari 2018

Bas van de Veerdonk verlengt contract met een jaar

Het bestuur van WEC is heel verheugd u mede te kunnen delen dat onze hoofdtrainer Bas van de Veerdonk deze week zijn contract met een jaar heeft verlengd tot en met seizoen 2018/2019.
Read More
Algemeen
26 januari 2018

WEC zoekt nieuwe damestrainer

Onze huidige damestrainer Robert Creuzen stopt i.v.m. een nieuwe baan als trainer van onze dames. WEC is daardoor op zoek naar een nieuwe damestrainer.  Als je interesse hebt of iemand weet die interesse heeft kun je contact opnemen met ons bestuurslid damesvoetbal Sharon de Leeuw (sharon@wec.nl).
Read More
Algemeen
23 januari 2018

Afscheid Patrick van der Kieft

Vorige week heeft Patrick vd Kieft afscheid genomen van de jeugdactiviteiten commissie. Patrick is ongeveer 10 jaar actief geweest hier in en hielp mee met het regelen en in elkaar zetten van allerlei activiteiten voor de jeugd. Patrick bedankt voor al je inzet hierin. (meer…)
Read More
Algemeen
17 januari 2018

Geboren: Kay Wolven

Op  1 december 2017 is Kay Wolven geboren. Kay is het zoontje van Kyona (speelster van WEC VR1) en Mark Wolven. Proficiat!
Read More
Algemeen
17 januari 2018

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne zit er weer op! Onze leden hebben massaal gestemd op de deelnemende clubs. Maar liefst 8.617 leden hebben met ruim 42.000 stemmen bepaald hoe het totaalbedrag van € 200.000 verdeeld wordt! (meer…)
Read More
Algemeen
13 januari 2018

Oud-voorzitter Sjef van der Heijden overleden

Vrijdag ontvingen we het droevige bericht dat onze oud-voorzitter en erelid Sjef van der Heijden is overleden. (meer…)
Read More
Algemeen
8 januari 2018

Onze jubilarissen

Op zondag 7 januari 2018 heeft WEC wederom haar jubilarissen in het zonnetje gezet. Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie werden Rene Bouwmans, John van Gastel en Gijs van den Boogaard gehuldigd voor hun 25 jarig lidmaatschap van WEC.
Read More
Algemeen
30 november 2017

Sint & Piet pupillen

Surprise voor de E spelers. Op maandagavond 27 november was er een surprise voor de E spelers, de spelers hadden een kadootje gekocht en ingepakt. De spelers moesten een bingo kaart zelf invullen, nadat dit een ieder gelukt was begon Marielle een mooi verhaal voor te lezen over een voetbalteam waarin allemaal verschillende cijfers voor kwamen die bij de kinderen op de bingo kaart stonden. (meer…)
Read More
Algemeen
27 oktober 2017

Jeugdkamp

De Jeugd Activiteitencommissie heeft alweer een locatie geboekt voor het komende jeugdkamp. Op de volgende foto's kun je alvast even sfeer proeven. (meer…)
Read More
Algemeen
25 oktober 2017

WEC Voetbaldag

Op vrijdag 20 oktober was de WEC Voetbaldag weer georganiseerd voor de D, E , F en Mini spelers. Met een goede opkomst van ongeveer 75 spelers was het een mooie dag. Ook het weer zat mee. (meer…)
Read More
Algemeen
23 oktober 2017

Stem op clubheld Frans van den Bergh!!

Het Brabants Dagblad is op zoek naar de Clubheld van 2017. Die vrijwilliger die het verschil maakt en dag en nacht klaarstaat voor de club. Op alle sportverenigingen die ons land telt, kom je ze wel tegen: dat superlid zonder wie alles in het honderd zou lopen, de vrijwilliger die vaak onzichtbaar zijn werk doet voor velen. (meer…)
Read More
Algemeen
18 oktober 2017

Is jouw fietsverlichting in orde?

Hier moet je verlichting aan voldoen: vóór wit of geel licht,achter rood licht,lampjes aan de fiets of op je borst of rug (niet aan arm of been), lampjes moeten goed zichtbaar zijn,recht vooruit en achteruit schijnen,continu branden (niet knipperen). Verder is verplicht: een rode achterreflector,pedalen met gele reflectoren,wit of geel reflecterende banden of wielen Boetes Geen licht volgens de regels: 55 euro Fietsen zonder de verplichte reflectoren: 35 euro Aanvullende wettelijke…
Read More
Algemeen
16 oktober 2017

Boktoernooi

Op donderdag 19 oktober aanstaande organiseert de Activiteitencommissie een Boktoernooi voor zeventallen voor alle heren- en damessenioren van WEC. Aanvang 19:30 uur, aanwezig 19:00 uur. Na afloop wordt de indeling van de WEC-quiz bekend gemaakt.
Read More
Algemeen
11 oktober 2017

Uitslagen en standen van jeugd onder 9 jaar

De competities in het amateurvoetbal beginnen morgen. Bij Onder 9 en jonger worden vanaf dit seizoen geen standen meer bijgehouden en zijn de uitslagen niet zichtbaar op Voetbal.nl, Internet en Club TV, als onderdeel van de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. (meer…)
Read More
Algemeen
26 september 2017

Jaarvergadering 4 oktober 2017

De jaarvergadering over het seizoen 2016-2017 wordt gehouden op woensdag 4 oktober 2017 om 20:00 uur in de kantine van WEC. (meer…)
Read More
Algemeen
21 september 2017

Beter laat dan nooit: geboren Nouk van der Velden!!

Tot onze grote schaamte hebben we het geboortekaartje van Nouk van der Velden niet op de website geplaatst. Waarschijnlijk door hun avonturen in Kroatië. Nouk is de prachtige dochter van Guus van der Velden (WEC 3) en zijn partner Marieke. In overleg met Guus is het kaartje alsnog geplaatst. Van harte gefeliciteerd en normaals onze excuses. (meer…)
Read More
Algemeen
15 september 2017

Jan van Heertum overleden

Afgelopen woensdag kregen we het trieste bericht dat ons lid Jan van Heertum is overleden. Jan heeft een aantal jaren deel uit gemaakt van onze werkploeg en heeft een tijd de WEC Flitsen rondgebracht. Jan was een graag gezien persoon bij WEC en stond bij iedereen bekend als "unne goeie mens". We zullen Jan missen en wensen de familie van Jan veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
Read More
Algemeen
13 september 2017

Degradatiekans bij de amateurs kleiner

De kans om te degraderen wordt voor voetbalclubs in de eerste tot en met de vierde klasse vanaf dit seizoen kleiner. Alleen de nummer laatst in elke klasse in het amateurvoetbal daalt nog rechtstreeks af naar een lagere afdeling. De laatste jaren waren in de eerste tot en met de vierde klassen de nummers 13 en 14 de klos en zij degradeerden rechtstreeks. De nummers 11 en 12 in elke…
Read More
Algemeen
12 september 2017

Nieuwe indeling E-pupillen (J011)

De jeugdcommissie heeft een nieuwe indeling voor de E-pupillen gemaakt. Je kunt deze hierna zien. (meer…)
Read More
Algemeen
11 september 2017

Jeugdleiders en -trainers vergadering

Op maandagavond 18 september om 19:30 uur is er een jeugdleiders en -trainers vergadering in de kantine van WEC. Alle jeugdleiders en -trainers zijn hiervoor uitgenodigd.
Read More