ARCHIEF ALGEMEEN NIEUWS

Algemeen
13 april 2018

Dochtertje voor Kaunda en Jill

Op 6 april 2018 is Vive Leermakers geboren. Vive is het dochtertje van Kaunda Leermakers en Jill Franssen.  Van harte gefeliciteerd!
Read More
Algemeen
7 april 2018

Dochter voor trainer Bas

Op 31 maart 2018 is Roos van de Veerdonk geboren. Roos is de dochter van onze hoofdtrainer Bas van de Veerdonk en zijn vriendin Anne. Van harte gefeliciteerd!
Read More
Algemeen
31 maart 2018

Gratis workshops/cursussen

Geachte sporter, Middels deze nieuwsbrief willen we u informeren over een aantal zaken. Uw vereniging is sportief partner van Mednetwerk en Topfysiotherapie Schijndel. Dat houdt in dat we ons verbonden hebben met uw vereniging om ervoor te zorgen dat blessures zoveel mogelijk voorkomen worden en waar deblessures toch aanwezig zijn er korte lijntjes zijn (meer…)
Read More
Algemeen
21 maart 2018

Reanimatiecursus

De reanimatiecursussen gaan weer van start zowel voor nieuwe cursisten als voor herhaling. Je kunt je aanmelden bij Frans van Heertum, email fvheertum@gmail.com en app 06-2469 5597.
Read More
Algemeen
8 maart 2018

Help Dennis van Liempd naar een onbewoond eiland…..

Ik zou heel graag mee doen met Expeditie Robinson en heb daarvoor jouw stem nodig. (meer…)
Read More
Algemeen
8 maart 2018

Wijzigingen jeugdbestuur

Na ruim 12 jaar het voorzitterschap van het jeugdbestuur op mij genomen te hebben, wordt het voor mij tijd om aan het eind van dit seizoen te stoppen. Ik kan terug kijken op een mooie periode waar we met een team van gedreven mensen veel bereikt hebben voor en met de jeugd van WEC. Ik wil alle bestuursleden, trainers en leiders hiervoor hartelijk danken.  (meer…)
Read More
Algemeen
6 maart 2018

WEC zoekt nieuwe damestrainer

Onze huidige damestrainer Robert Creuzen stopt i.v.m. een nieuwe baan als trainer van onze dames. WEC is daardoor op zoek naar een nieuwe damestrainer.  Als je interesse hebt of iemand weet die interesse heeft kun je contact opnemen met ons bestuurslid damesvoetbal Sharon de Leeuw (sharon@wec.nl).
Read More
Algemeen
4 maart 2018

Spaarkas ’t Overschotje

Vanaf a.s. donderdag 22 februari kan iedereen weer sparen bij spaarkas “t Overschotje” bij W.E.C.. Mocht je ook graag mee sparen voor straks een “mooi” carnavalscentje” of voor iets anders, dat kan natuurlijk. (meer…)
Read More
Algemeen
2 maart 2018

Opleiding verenigingsscheidsrechter voor meisjes/vrouwen

Onlangs vond de kick-off plaats van de campagne #ZIJFLUITTOP. Deze campagne is een initiatief van NOCNSF en is een samenwerking tussen zeven sportbonden. Het doel van de campagne is om arbitrage meer onder de aandacht te brengen onder vrouwen en om te laten zien dat vrouwen ook super goed kunnen fluiten. (meer…)
Read More
Algemeen
7 februari 2018

Rectificatie: WEC 2 bij laatste 16 in beker

WEC 2 heeft gisteren na 3 afgelastingen door SVEB uit Broekhuizenvorst de kwartfinale bereikt in de KNVB beker. (meer…)
Read More
Algemeen
5 februari 2018

Spaarkas ’t Overschotje

De laatst mogelijkheid om te sparen in 2017 is week 50: donderdag 14 december tot en met zondag 17 december a.s. In 2018 kun je nog sparen in week 2, 3 en 4. (meer…)
Read More
Algemeen
3 februari 2018

Geboren: Wout van Heertum

Op 28 januari 2018 is Wout van Heertum geboren. Wout is het zoontje van Tim van Heertum (WEC 6) en zijn vriendin Noortje. Van harte gefeliciteerd!!!
Read More
Algemeen
26 januari 2018

Bas van de Veerdonk verlengt contract met een jaar

Het bestuur van WEC is heel verheugd u mede te kunnen delen dat onze hoofdtrainer Bas van de Veerdonk deze week zijn contract met een jaar heeft verlengd tot en met seizoen 2018/2019.
Read More
Algemeen
23 januari 2018

Afscheid Patrick van der Kieft

Vorige week heeft Patrick vd Kieft afscheid genomen van de jeugdactiviteiten commissie. Patrick is ongeveer 10 jaar actief geweest hier in en hielp mee met het regelen en in elkaar zetten van allerlei activiteiten voor de jeugd. Patrick bedankt voor al je inzet hierin. (meer…)
Read More
Algemeen
17 januari 2018

Geboren: Kay Wolven

Op  1 december 2017 is Kay Wolven geboren. Kay is het zoontje van Kyona (speelster van WEC VR1) en Mark Wolven. Proficiat!
Read More
Algemeen
17 januari 2018

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank Clubkas Campagne zit er weer op! Onze leden hebben massaal gestemd op de deelnemende clubs. Maar liefst 8.617 leden hebben met ruim 42.000 stemmen bepaald hoe het totaalbedrag van € 200.000 verdeeld wordt! (meer…)
Read More
Algemeen
13 januari 2018

Oud-voorzitter Sjef van der Heijden overleden

Vrijdag ontvingen we het droevige bericht dat onze oud-voorzitter en erelid Sjef van der Heijden is overleden. (meer…)
Read More
Algemeen
8 januari 2018

Onze jubilarissen

Op zondag 7 januari 2018 heeft WEC wederom haar jubilarissen in het zonnetje gezet. Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie werden Rene Bouwmans, John van Gastel en Gijs van den Boogaard gehuldigd voor hun 25 jarig lidmaatschap van WEC.
Read More
Algemeen
30 november 2017

Sint & Piet pupillen

Surprise voor de E spelers. Op maandagavond 27 november was er een surprise voor de E spelers, de spelers hadden een kadootje gekocht en ingepakt. De spelers moesten een bingo kaart zelf invullen, nadat dit een ieder gelukt was begon Marielle een mooi verhaal voor te lezen over een voetbalteam waarin allemaal verschillende cijfers voor kwamen die bij de kinderen op de bingo kaart stonden. (meer…)
Read More
Algemeen
27 oktober 2017

Jeugdkamp

De Jeugd Activiteitencommissie heeft alweer een locatie geboekt voor het komende jeugdkamp. Op de volgende foto's kun je alvast even sfeer proeven. (meer…)
Read More
Algemeen
25 oktober 2017

WEC Voetbaldag

Op vrijdag 20 oktober was de WEC Voetbaldag weer georganiseerd voor de D, E , F en Mini spelers. Met een goede opkomst van ongeveer 75 spelers was het een mooie dag. Ook het weer zat mee. (meer…)
Read More
Algemeen
23 oktober 2017

Stem op clubheld Frans van den Bergh!!

Het Brabants Dagblad is op zoek naar de Clubheld van 2017. Die vrijwilliger die het verschil maakt en dag en nacht klaarstaat voor de club. Op alle sportverenigingen die ons land telt, kom je ze wel tegen: dat superlid zonder wie alles in het honderd zou lopen, de vrijwilliger die vaak onzichtbaar zijn werk doet voor velen. (meer…)
Read More
Algemeen
18 oktober 2017

Is jouw fietsverlichting in orde?

Hier moet je verlichting aan voldoen: vóór wit of geel licht,achter rood licht,lampjes aan de fiets of op je borst of rug (niet aan arm of been), lampjes moeten goed zichtbaar zijn,recht vooruit en achteruit schijnen,continu branden (niet knipperen). Verder is verplicht: een rode achterreflector,pedalen met gele reflectoren,wit of geel reflecterende banden of wielen Boetes Geen licht volgens de regels: 55 euro Fietsen zonder de verplichte reflectoren: 35 euro Aanvullende wettelijke…
Read More