ARCHIEF WEDSTRIJDVERSLAGEN

Wedstrijdverslagen
24 september 2018

Winst voor WEC 2 tegen Ollandia

In de stromende regen mocht WEC 2 in de competitie thuis starten tegen Ollandia 2. Een team waar WEC ook vorig jaar moeite mee had, ondanks het verschil in de ranglijst aangaf. WEC opende wat moeizaam. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
24 september 2018

WEC vr1 – VOW vr1

Na dat iedereen op tijd was begonnen we na een goede warming up. Aan de wedstrijd we gingen fel van start maar het was WHV dat door een twijfeling in de verdediging de eerste kans van de wedstrijd kreeg. Maar na goed door gaan van Eva was het Lizanne die voor de 1-0 zorgde. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
18 september 2018

Ook WEC Dames door naar volgende ronde

Na vorige week een goede wedstrijd te hebben gespeeld in en tegen Lierop moesten we vandaag weer vroeg uit de veren om te gaan spelen tegen ONDA vr1 uit Heusden bij Asten. De wedstrijd tegen Lierop werd door onze dames met 1-5 gewonnen. De doelpunten werden gemaakt door Eva, Fenna, Senna, Marleen en Lizanne. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
17 september 2018

WEC 1 uit bekertoernooi

  WEC is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de volgende ronde van het KNVB bekertoernooi. Na twee overwinningen ging WEC met 4-3 onderuit tegen Boekel Sport. Hierdoor werd WEC gedeeld eerste in de poule met RKPVV en Boekel Sport maar het doelsaldo van WEC was minder dan dat van RKPVV. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
17 september 2018

WEC 2 na winst poulewinnaar in bekertoernooi

Na de twee overwinningen was de laatste wedstrijd in de poule in Heeswijk tegen Heeswijk 3. Aangezien zij 2 punten op WEC achter stonden mocht er niet verloren worden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
17 september 2018

Dringen in de Glamourtrein

Hallo vriendjes en vriendinnetjes daar zijn we weer, we komen er weer aan. Ja vriendjes en vriendinnetjes, ze komen er weer aan, weer een jaar met bloopers, missers en hoogtepunten uit het leven van Bassie en zijn kornuiten Sinterklaassen en de Grote Kees. Een jaar waar ook tranen en teleurstellingen zullen zijn maar waar toch de gulle lach en de derde helft de boventoon zullen voeren. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
13 september 2018

Nieuwe sponsoren, nieuw tenue en een record ten einde

WEC 5 – Heeswijk 7 4–5. Als eerste bedanken we Rob Steenbakkers en zijn compagnon voor het sponseren van ons team. we staan er weer picobello op met ons geheel nieuwe tenue. Nogmaals bedankt namens alle leden van ons team. Ook ging ons thuisrecord aan flarden en bleef op 60 officiële door de KNVB georganiseerde wedstrijden steken. Toch mogen we daar best trots op zijn. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
10 september 2018

WEC 2 wint ook de 2e bekerwedstrijd

Na de 4-0 overwinning vorige week thuis op VOW, trad WEC 2 vandaag om 10:00 uur aan in Veghel tegen Blauw Geel ‘38/Jumbo 4. Jazeker een uitwedstrijd om 10:00 uur. Dat betekent verzamelen bij WEC om 8:30 uur. En ja hoor iedereen was op tijd aanwezig. Voor het eerst kon keeper Jeroen van de Sangen zijn kwaliteit laten zien doordat Jasper van Oss de afwezige Luuk Santegoeds moest vervangen bij…
Read More
Wedstrijdverslagen
6 september 2018

WEC 5 wint El Classico

Allereerst wil ik de organisatie en verder iedereen die er een kei aan heeft bijgedragen een groot compliment maken voor het goed georganiseerd feest van de 70ste verjaardag van de club, in een woord geweldig. Soms zeuren we als er in onze ogen dingen niet goed gaan maar als het prima is moet je dit ook gewoon zeggen, op naar de 75. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
3 september 2018

WEC 1 wint haar eerste bekerwedstrijd

WEC is het nieuwe seizoen met een vrijwel ongewijzigde selectie gestart. Enkel Youri Verbakel is op het oude nest teruggekeerd na een seizoen bij zustervereniging Schijndel te hebben gespeeld. Daarnaast zijn er enkele jeugdspelers naar de selectie overgeheveld. Het seizoen begint voor WEC met drie bekerwedstrijden. De tegenstanders zijn VOW, RKPVV en Boekel Sport. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
3 september 2018

WEC 2 wint eerste bekerwedstrijd tegen VOW

Na een voorbereiding die startte op 7 augustus met de trainingen en met het spelen van een tweetal oefenwedstrijden (WEC 2 – SDDL 2 4-0 en SES 2 – WEC 2 3-2) begon vandaag het serieuze werk. In de poule met Blauw Geel ’38 4, Heeswijk 3 en VOW 2, vandaag de thuiswedstrijd tegen laatst genoemde. Coach Roel van Wordragen had de druk opgevoerd mede doordat WEC 2 vorig jaar…
Read More
Wedstrijdverslagen
12 juni 2018

WEC 2 eindigt in middenmoot

In de laatste wedstrijd van het seizoen trad WEC thuis aan tegen Blauw Geel ’38 5. Deze wedstrijd stond ook in het teken van een aantal spelers die afscheid van de selectie nemen. Een mooie reden om de wedstrijd tegen de nummer 4 uit de kompetitie te verslaan. De eerste minuten ging het gelijk op en had WEC moeite om de goede posities in de verdediging in te nemen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
11 juni 2018

Erp – WEC 6

Met een wagen vol beademing apparatuur en festivalpillen ging de reis richting Erp, de laatste wedstrijd van dit toch wel lange seizoen. Ik weet niet of de KNVB er goed aan heeft gedaan om laat te beginnen. Normaal staat iedereen na de bouwvak te poppelen om te beginnen en (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
7 juni 2018

WEC 6: 60 thuiswedstrijden ongeslagen

Onze laatste thuiswedstrijd stond in het teken van halen we het om 60 thuiswedstrijden ongeslagen te blijven (in 90 minuten) en hoe kon het toch zijn dat net op de bonnen dag Hotlips ineens veel lege bedden had. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
4 juni 2018

WEC 1 beëindigt goed seizoen in mineur

Het was een meer dan prima seizoen voor WEC. Tot twee wedstrijden voor het einde heeft WEC mee kunnen strijden om het kampioenschap. Mede door een groot aantal blessures was dat helaas een stap te ver. Het behalen van de nacompetitie was daarom al een geweldige prestatie. Tegen Ulysses uit Megen eindigde het avontuur in het toetje van de competitie jammer genoeg al meteen.  (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
29 mei 2018

WEC 2 opnieuw gelijk tegen Mariahout 3

Een maand geleden speelde WEC nog de uitwedstrijd tegen Mariahout (1-1) en vandaag kwam Mariahout naar De Glorie. WEC had wat goed te maken na het gelijke spel en begon ook direct aanvallend te spelen. Dit leverde in de 7e minuut al een kans op voor Danny van Kessel. Helaas ging zijn schot net over. Een minuut later was het Jordi van den Burgt die de bal (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
29 mei 2018

Een bewogen jaar voor de Glamourtrein

Na vier overwinningen op rij stond Bassie met zijn supertrio voor een grote uitdaging, de wedstrijd tegen SCMH. De laatste nederlaag van de Glamourboys was weken geleden nog tegen SCMH en de 4-0 nederlaag was hard aangekomen bij Bassie en Sinterklaassen die het in die wedstrijd moesten stellen zonder de Grote Kees. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
28 mei 2018

WEC verliest van Maliskamp

WEC kan zich gaan voorbereiden op de nacompetitie. De uitwedstrijd tegen Maliskamp was er een om des keizers baard. WEC was zeker van de nacompetitie en dat was dan ook reden voor trainer Bas van de Veerdonk om enkele spelers te sparen. Ook voor Maliskamp stond er niets meer op het spel. WEC begon de wedstrijd toch goed en kreeg in de eerste helft enkele goede kansen. Helaas voor WEC…
Read More
Wedstrijdverslagen
25 mei 2018

Wie stopt de Glamourtrein?

Vorige week kwam het bericht via sociale media dat Clown Bassie er de brui aan geeft en heeft besloten te stoppen. Dit deed alarm bellen rinkelen bij de Glamourboys. Zou Bassie echt stoppen? Maar het duurde niet lang of het echte bericht kwam binnen dat niet Bassie stopte maar de echte Clown Bassie, de partner van Adriaan. Gelukkig bleek het een misverstand en was de technische staf weer gerustgesteld. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
21 mei 2018

WEC 1 moet zich richten op de nacompetitie

Het is WEC niet gelukt om de wedstrijd ten Cito winnend af te sluiten. Het ontbreken van maar liefst zes basisspelers door schorsingen en blessures was een te grote aderlating voor WEC. In de eerste helft speelde WEC nog redelijk en kreeg een paar goede kansen. Ook werd aan WEC een zuivere strafschop onthouden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
21 mei 2018

El Gado de kat, held op de Glorie bij WEC 6

Het was weer een voorbereiding om nachts wakker van te liggen.  Nog 5 eigen spelers stonden er op het wedstrijdformulier, een dieptepunt in onze geschiedenis. Dus werd er weer een of ander blik open getrokken om te kunnen voetballen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
17 mei 2018

WEC 2 wint met overtuiging bij Avanti ‘31

Dinsdagavond stond de derby op de Boschweg tegen Avanti ’31 3 op het programma. Coach Roel van Wordragen had vooraf een strategisch plan opgezet om de routiniers van Avanti te verslaan. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
15 mei 2018

Danny de Sloper maakte het verschil bij ELI 5 – WEC 6

Eli is voor ons nooit gemakkelijk en we hadden er maar 8 van ons zelf. De rest zat her en der verdeeld over de wereld of waren nog onder behandeling van Hotlips. Het was ook nog Moederdag en Toontje was jarig. Lieshout waar de inwoners De Strontrapers worden genoemd tijdens carnavalsdagen en waar onze Bavariaman zijn brood plus beleg verdient bij Bavaria. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
14 mei 2018

WEC verliest koppositie

Het blijft stuivertje wisselen in de 4e klasse H. Door het gelijke spel van WEC en Nulandia is het FC Schadewijk dat de koppositie heeft overgenomen. Met nog twee wedstrijden voor de boeg is FC Schadewijk nu kampioenskandidaat nummer één. (meer…)
Read More