ARCHIEF WEDSTRIJDVERSLAGEN

Wedstrijdverslagen
19 september 2017

WEC JO17-1 bekert verder in nieuwe tenues Voets & Donkers

Afgelopen zaterdag werd WEC JO17-1 verrast met nieuwe tenues en voetbaltassen van Voets & Donkers. Na een fotosessie met Peter Donkers gingen we naar Keldonk voor onze eerste wedstrijd in de nieuwe tenues. Hier bleken de tenues ons goed te passen: we wonnen meteen met 12-0. Hierdoor zijn we door in de beker. Bij deze bedanken we Voets & Donkers vanuit de kleedkamer. Super dat jullie dit willen doen voor WEC!
Read More
Wedstrijdverslagen
18 september 2017

WEC 2 bekert verder na overwinning op S.V. Brandevoort 2

De laatste wedstrijd in de poulefase is tegen S.V. Brandevoort 2 uit Helmond. Na het verlies tegen Venhorst nu een thuiswedstrijd waarin WEC meestal boven zich uitsteekt. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
11 september 2017

WEC 2 verliest kansrijke wedstrijd in Venhorst

Na de overwinning van vorige week tegen ONDO, nu de uitwedstrijd tegen Venhorst 2. Door de trainer/coach Roel van Wordragen werd met name verlangd dat er vanaf het begin een goede beleving aanwezig moest zijn zeker bij zo’n vroeg tijdstip. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
11 september 2017

WEC 1 verliest van feller Mariahout

We hebben onze tweede bekerwedstrijd uit gespeeld tegen oude bekende Mariahout. Een ploeg die vorig jaar nog in de competitie actief was tegen WEC. Ook ene ploeg waarvan je vooraf weet dat ze stevig voetballen, fel in duels zijn en daarin veel brutaler en slimmer zijn dan WEC. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
4 september 2017

WEC 1 – Nijnsel 1

Jeugdig WEC doet zichzelf misschien wel te kort tegen 3e klasser Nijnsel. WEC startte vandaag met een aantal nieuwe gezichten in de basis, spelers (Julian van Thiel, Nick van Erp, Luuk van Vorstenbosch en Jeroen Wouters) die vorig seizoen nog actief waren in JO19. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
3 september 2017

Bekeroverwinning WEC 2 op ONDO 2

Een voorbereidingsperiode van 4 weken, met deze week twee oefenwedstrijden tegen respectievelijk Blauw Geel 2 (zaterdag) en Den Dungen 3, moet de basis zijn voor het nieuwe seizoen. De eerste wedstrijd waar het er om gaat is de bekerwedstrijd tegen ONDO 2 uit Heusden-Asten. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
25 mei 2017

DOVO winnaar Van Kesseltoernooi 2017

DOVO uit Veenendaal heeft het Van Kesseltoernooi 2017 gewonnen. De finale tegen SC Bemmel eindigde in een 0-0, een penaltyreeks moest de beslissing brengen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
23 mei 2017

Ook WEC JO9-3 kampioen!

Het team WEC JO9-3 is kampioen geworden! En ook nog eens met een prima resultaat, want alle wedstrijden werden namelijk gewonnen en dat betekende dat ongeslagen het voorjaarskampioenschap werd binnengehaald. Een topprestatie. Vanaf de brink in Eerde ging het op de platte kar naar Wijbosch. Daar werd er gefeest in de kantine van de voetbalvereniging. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
15 mei 2017

Dames VOW/WEC kampioen!

Het damesteam dat gezamenlijk wordt gevormd door VOW en WEC is afgelopen zondag kampioen geworden in de 4e klasse. Tegenstander SES werd in de laatste wedstrijd met 4-3 verslagen. Proficiat, dames! (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
14 mei 2017

WEC 1 sluit seizoen af op zesde plek

Nadat zowel Boskant als WEC vorige week hun kansen op de nacompetitie in rook hadden zien opgaan, was de wedstrijd van vandaag tussen deze ploegen nog slechts om “des keizers baard”. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
7 mei 2017

WEC 1 verliest van Boxtel

WEC speelde de voorlaatste wedstrijd van de competitie tegen nummer vier Boxtel. WEC moest alle risico's nemen want alleen de winst telde.  De gasten kwamen in de dertigste minuut door Van Homelen door een penalty op 0-1. Na de pauze ging het sein bij WEC totaal op va-banque. Gijs van de Boogaard maakte 1-1 door een vrije trap die met wat meeval binnenviel. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
6 mei 2017

WEC J013-1 kampioen

Op zaterdag 6 mei 2017 is WEC JO13-1 (D1) kampioen geworden. De uitwedstrijd tegen Irene werd met een klinkende 0-10 gewonnen. Proficiat heren!! (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
6 mei 2017

WEC O15-1 sluit seizoen ondanks nederlaag tevreden af

In de laatste uitwedstrijd tegen DVG O15-1 in Liempde kreeg WEC helaas niet de gelegenheid om te stunten. Tot de 28e minuut kon WEC nog bijblijven met de koploper (samen met Rhode O15-1) in de 1e klasse. Vanaf dat moment kwam DVG op voorsprong en stevende zij ook af richting hun kampioenschap. Met een 2-0 ruststand en 6-0 eindstand moest WEC genoegen nemen met dit resultaat.    (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
30 april 2017

WEC 1 stelt klassebehoud zeker

Op een slecht veld begon WEC onwennig aan de uitwedstrijd tegen Maliskamp. In de zesde minuut was er een eerste kansje voor WEC. Mark Smits bracht de bal het strafschopgebied binnen maar Mark van Os kwam een voetlengte te kort om de bal binnen te werken. Een paar minuten later was het gevaarlijk aan de andere zijde. Bij een gevaarlijke uitbraak van Maliskamp ging het schot uiteindelijk voorlangs. Na ruim…
Read More
Wedstrijdverslagen
29 april 2017

WEC 6 Kampioen

Beter laat dan nooit maar hier een foto van ons kampioensteam WEC 6. Dit team is op 9 april 2017 met een straatlengte voorsprong kampioen geworden. Proficiat! (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
23 april 2017

WEC bezorgt koploper BMC gevoelige nederlaag

Na een blamage tegen VOW in het paasweekend had WEC op eigen veld wat goed te maken. BMC, koploper in de 4e klasse i, kwam op bezoek. Een mooie uitdaging om drie punten tegen te halen om zo klassebehoud zeker te stellen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
22 april 2017

Grote overwinning WEC O15-1 op Heeswijk O15-1

Vandaag stond de laatste thuiswedstrijd tegen Heeswijk op het programma. In de uitwedstrijd kwam WEC niet verder dan een gelijkspel dus het vizier stond op scherp. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
15 april 2017

VOW JO11-1 – WEC JO11-1

 Zaterdag hebben de jongens van WEC JO11-1 onder leiding van Erik van Esch en Geert Peeters een voorwedstrijd gespeeld tegen VOW JO11-1. Op het hoofdveld hebben zij met 4-8 gewonnen. Bij aanvang van de wedstrijd VOW 1-WEC 1 mochten zij aan de hand van de spelers het veld betreden. Aansluitend kreeg eenieder nog van VOW een frietje aangeboden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
9 april 2017

WEC 1 overklast Vorstenbossche Boys

  WEC begon wat slordig aan de wedstrijd maar strafte meteen de foutjes van de gasten uit Vorstenbosch genadeloos af. Kaounda Leermakers en Mark van Os zorgden binnen tien minuten voor 2-0. Daarna golfde het spel wat op en neer. Kansen kwamen er echter geen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
9 april 2017

Nederlaag WEC O15-1 tegen Gemert

Met een voltallige groep trad WEC op het hoofdveld van Gemert aan. Direct vanaf de start nam WEC het heft in handen en kreeg Niels van de Ven op links de bal in de voeten. Met zijn snelheid wist hij de achterlijn te bereiken en een voorzet te geven op Fer Heijmans. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
2 april 2017

WEC 1 wint van titelkandidaat DVG

Deze zondag moest WEC het in Liempde opnemen tegen DVG. De ploeg uit Liempde had een goede reeks overwinningen neergezet en wordt getipt als een belangrijke titelkandidaat. Na een minuut stilte voor Peter van der Velden, jarenlang lid van WEC en dit weekend na een ziekbed overleden, startte de wedstrijd. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
1 april 2017

Ondanks nederlaag WEC O15-1 al handhaving in de 1e klasse

Met een voltallige selectie trad WEC vandaag aan tegen Prinses Irene Na de overwinning in Nistelrode de mogelijkheid om de aansluiting met hun te krijgen in de competitie. Helaas moest net voor aanvang Job van der Aa het veld verlaten omdat hij zich niet helemaal fit vond. Maarten Peeters kon zodoende alsnog starten. De eerste actie van WEC kwam in de 2e minuut. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
26 maart 2017

Belangrijke en terechte overwinning van WEC 1

Na een aantal verliespartijen en gelijke spelen was WEC hard toe aan een overwinning. Drie punten zouden erg welkom zijn om niet te ver naar beneden te zakken op de ranglijst. WEC begon dan ook geconcentreerd en gedreven. Na een kwartier werd het voor het eerst dreigend toen Rob van de Ven een vrije trap verlengde op spits Mark van Os, die helaas buitenspel stond. (meer…)
Read More