ARCHIEF WEDSTRIJDVERSLAGEN

Wedstrijdverslagen
21 februari 2018

WEC 2 bekert door na overwinning op Milheezer Boys 2

Nadat 2 weken geleden, door het afzeggen van SVEB, WEC 2 door mocht naar de laatste 16 was dinsdagavond de thuiswedstrijd tegen Milheezer Boys 2. WEC startte de avond met een “pasta” diner in de kantine verzorgd door Carlo “pasta” van Nuland. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
19 februari 2018

En dat is negen

WEC heeft afgelopen zondag voor de negende keer op rij gewonnen. Dit keer was het Maliskamp dat aan de dadendrang van WEC ten onder ging. WEC had het de eerste helft heel moeilijk tegen Maliskamp. WEC kreeg in de eerste helft buiten een schot van Mark Smits tegen de onderkant van de lat geen kansen. Maliskamp was zeker niet minder dan WEC en kreeg wel enkele goede mogelijkheden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
5 februari 2018

Driepunter voor Kaunda Leermakers

WEC heeft afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen FC Uden met 0-1 gewonnen. FC Uden bivakkeert in de onderste regionen maar speelde een verrassend sterke wedstrijd op het eigen kunstgrasveld. Vooral de snelle en wendbare voorhoedespelers maakten het de WEC-defensie vaak moeilijk. WEC creëerde in de eerste helft de nodige kansen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
29 januari 2018

WEC 1 wint ook van FC de Rakt

WEC heeft een moeizame overwinning behaald op FC de Rakt uit Uden. WEC moest aantreden zonder de geblesseerden Roy Verbakel, Elmo Kuijpers en Mark Smits. FC De Rakt had zich goed ingesteld op de koploper en was niet van zins om de punten zonder slag of stoot in Wijbosch te laten.  FC de Rakt liet het initiatief aan WEC en probeerde via de counter gevaarlijk te worden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
18 december 2017

WEC 1 herfstkampioen

WEC moest in de laatste wedstrijd van 2017 in Oss aantreden tegen CITO. Deze tegenstander staat bekend als een felle, op het randje spelende en goed voetballende ploeg. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
18 december 2017

WEC JO17-2 (B2) kampioen

Op zaterdag 16 december is WEC B2, door in het hol van de leeuw met 1-2 te winnen van concurrent Rhode B3, kampioen geworden van de 4e klasse 202. Proficiat jongens!
Read More
Wedstrijdverslagen
5 december 2017

Eindelijk weer eens drie punten voor de Glamourboys

Na vier nederlagen op rij, waarbij bij de Glamourtrein de eerste tekenen van slecht onderhoud en slechte investeringen zichtbaar waren was het de vraag, is er nog hoop voor de grote Train a Grand Vitesse of is het aantal storingen te groot en wordt er overwogen om de stekker er uit te trekken bij het Supertrio Sinterklaassen, Bassie en de Grote Kees. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
4 december 2017

WEC 1 wint ook bij NLC ’03

WEC heeft zich na de overwinning op NLC ’03 alleen aan kop genesteld in de 4e klasse H. WEC was in Lith de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Trainer Bas van de Veerdonk: "Eigenlijk zijn we geen seconde in de problemen gekomen. NLC'03 werd alleen dreigend als ze een corner of vrije bal kregen. Dan brengen ze veel fysiek in de zestien meter." (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
4 december 2017

Zevenklapper voor WEC 2 tegen DVG 3

De voorlaatste wedstrijd voor de winterstop was thuis tegen DVG uit Liempde. Na de toch wel teleurstellende 0-0 van vorige week in Olland, nu de mogelijkheid om te revancheren. Met Luuk Theunissen weer in de gelederen, die na zijn blessure weer zijn speelminuten kon maken, trad WEC met gastspeler Thomas van der Sangen van JO19-1 met een fanatieke groep aan. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
27 november 2017

Boem, Boem Boem, Boem de Glamourtrein knock down

Weer een nederlaag voor de Glamourboys, de Train a Grand Vitesse is op dit moment niet meer dan een nostalgische droom. Acht wedstrijden, zeven punten en een doelsaldo van min zeven, de slechtste start sinds mensenheugenis, zelfs in de tijd van de Nachtraver, Buurtende Bertha, Peter Huis in het Veld, de Grabbelaar en Goudhaantje kwam deze stand niet voor. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
27 november 2017

WEC 1 blijft medekoploper na overwinning op Avesteijn

WEC heeft afgelopen zondag de cruciale wedstrijd tegen Avesteijn met 2-1 gewonnen. Avesteijn stond vooraf 1 punt achter WEC. Het was dus belangrijk om de punten in Wijbosch te houden. Daar leek het echter in de eerste helft niet op WEC speelde slordig en Avesteijn had het beste van het spel. Het logische resultaat hiervan was dat Avesteijn in de 31e minuut via Herkend de 0-1 scoorde. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
27 november 2017

Gelijkspel WEC 2 tegen Ollandia 2

Op deze frisse zondagmorgen trad WEC 2 aan in Olland tegen Ollandia 2. Een niet te onderschatte tegenstander, ondanks de stand anders doet vermoeden. Met nog geen enkel wedstrijdpunt staat dit team op de laatste plaats. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
21 november 2017

WEC 2 geeft winst in slotfase uit handen

Afgelopen zondag de wedstrijd tegen de nr. 2 uit de kompetitie UDI’19/CSU 8 uit Uden. Indien WEC deze wedstrijd zou winnen dan behield het een hele goede uitgangspositie in de top 3. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
20 november 2017

WEC 1 medekoploper na zege op SCMH

WEC heeft de uitwedstrijd tegen SCMH met 2-3 gewonnen. SCMH speelde vrij defensief en maakte het WEC in de eerste helft erg moeilijk. Het was Mike Linders die de wedstrijd in de 29e minuut openbrak. Hij bracht SCMH op een 1-0 voorsprong. Toen Bas Smits in de 60e minuut met zijn tweede gele kaart het veld moest ruimen leek de wedstrijd gespeeld. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
13 november 2017

Weer geen punten voor de Glamourboys

Met toeters, bellen en hoorngeschal zo kondigde onze Messias, onze verlosser, Theo Abramovich het nieuwe seizoen aan. Halleluja, halleluja. Het was hem gelukt om samen met de Grote Kees een handvol nieuwe jonge spelers op de kop te tikken. Lang hadden ze moeten onderhandelen en lobbyen om deze spelers weg te weken bij WEC 3. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
6 november 2017

WEC 1 wint moeizaam van Vorstenbossche Boys

WEC heeft het zich ondanks het feit het bijna de gehele wedstrijd een overwicht had, heel erg moeilijk gemaakt tegen Vorstenbossche Boys. Vorstenbosch speelde heel compact en gaf WEC weinig ruimte om te combineren. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
6 november 2017

WEC 2 doet zichzelf tekort bij Schijndel en verliest

Deze zondag de derby uit tegen Schijndel/de Wit 3. Met de lichtgeblesseerde Arne Donkers en de herstellende Jeroen Wouters kon WEC toch met een volle bank aantreden en proberen de directe concurrent Schijndel van zich af te houden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
6 november 2017

Geen polonaise voor de Glamourboys

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Vorstenbosch op het programma, maar al snel bleek dat er vandaag andere belangen op het spel stonden, was het voor de een de Eye of the Tiger dan was het voor de ander meer van m'n tante uit Marokko. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
31 oktober 2017

WEC 2 verovert koppositie na winst op Rhode 4

Afgelopen zondag moest WEC 2 thuis aantreden tegen Rhode /van Stiphout Bouw 4 uit Sint Oedenrode. Om bovenin goed mee te blijven draaien was een overwinning op eigen terrein van groots belang. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
30 oktober 2017

WEC 1 wint van Nulandia

WEC moest afgelopen zondag op bezoek bij kampioenskandidaat Nulandia. Om aansluiting te houden bij de top van de competitie was een goed resultaat noodzakelijk. Nulandia begon sterk en in een hoog tempo aan de wedstrijd. WEC had het daar in het begin heel moeilijk mee. Naarmate de wedstrijd verstreek kwam WEC beter in het spel. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
27 oktober 2017

WEC 2 bekert verder na overwinning op Sparta ’25

Dinsdagavond speelde WEC 2 de 2e ronde in het bekertoernooi tegen Sparta ’25 4 uit Beek en Donk. Nadat in de warming up Lex Rovers moest afhaken met een liesblessure begon WEC aan hun wedstrijd. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
23 oktober 2017

WEC 1 speelt gelijk tegen RKKSV

WEC heeft in haar thuiswedstrijd tegen RKKSV uit Kruisstraat één punt overgehouden. Het was een gelijkopgaande wedstrijd die terecht in een gelijkspel eindigde. Het had ook 2-2 of 3-3 kunnen worden maar in ieder geval deden beide teams weinig voor elkaar onder. De openingsfase was voor WEC waarna RKKSV het initiatief overnam. Dit leidde echter niet tot treffers. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
23 oktober 2017

WEC 2 wint van Avanti ‘31

Afgelopen zondag de Schijndelse derby op “de Glorie” tegen Avanti ’31 3. Een angstgegner voor WEC, die de afgelopen jaren maar niet tot winnen kwam. Ondanks dat begon WEC de wedstrijd voortvarend. Al na 2 minuten kwam WEC op voorsprong nadat Teun Vermeer vanaf rechts een voorzet kon geven. Deze wist Wout Maas prima in de korte hoek achter de keeper van Avanti ’31 te werken en de stand op…
Read More