ARCHIEF WEDSTRIJDVERSLAGEN

Wedstrijdverslagen
18 april 2018

Geen kans voor WEC 2 tegen koploper Sparta ’25

Met ad interim coach Thomas Bolink op de bank (vanwege een rugblessure minimaal 6 weken uitgeschakeld) begon WEC 2 aan de topper tegen Sparta ’25 5. De eerste gevaarlijke kans kwam na 7 minuten. Na een overtreding op Teun Vermeer kreeg WEC een vrije trap toegekend. Lex Rovers krulde de bal over de muur maar deze belande tegen de lat. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
18 april 2018

La Roja WEC 6 – Heeswijk 1 -1

De kanaalderby stond op het programma. Aan het blauwe gedeelte van het kanaal gingen we in september keihard onderuit. Pique, Messi en Xavi hadden tijdens de avondwedstrijd tegen Sparta’25 schade opgelopen en konden door Jomanda niet op tijd worden genezen. Daarbij waren Patje, Edgar Davids en Bavariaman er ook niet bij dus nog net 11 spelers. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
16 april 2018

WEC wint “op z’n wec’s” van FC De Rakt

WEC heeft er dit seizoen patent op om wedstrijden in de eindfase naar zich toe te trekken. Lacherig werd al vaak de vergelijking met PSV gemaakt. Ook in de uitwedstrijd tegen FC de Rakt was het weer raak. In de 90e minuut werd de wedstrijd door middel van een strafschop naar zich toegetrokken. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
12 april 2018

WEC 6 wint veldslag van Sparta’25 met 4 – 3

La Roja speelde afgelopen zondag tegen Sparta. Onze laatste avondwedstrijd was volgens mij uit tegen Keldonk en daar keepte toen Raymon Toelen. Na een fantastische redding in de voor hem linker benedenhoek koste hem dat twee maanden ziekenwet maar hij ranste de bal er wel uit. Het was een felle wedstrijd waar alles in zat. Soms was het oorlog maar dat mag , beter dan samen theedrinken. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
10 april 2018

Weer een punt voor de Glamourboys am Deutscher Mittag

Nu de eerste glans weer te zien was op de oude Glamourtrein en de Glamourboys na een gelijkspel en een nederlaag tegen de twee toppers, Vorstenbosch en Schijndel, daar waar overigens meer ingezeten had, kon ons Supertrio zich nu gaan richten op de middenmoot van de competitie. Na een weekendje rust en met een Duitse middag in het verschiet konden de Glamourboys hun blazoen weer verder gaan oppoetsen en konden (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
9 april 2018

Pijnlijke nederlaag voor WEC 2 in Helmond

De uitwedstrijd in Helmond tegen Brandevoort 2 was weer eens een wedstrijd bij een heerlijke temperatuur. Voor WEC was een goed resultaat tegen deze tegenstander van belang om de aansluiting met de koploper Sparta ’25 te behouden. Ondanks een positieve peptalk vooraf keek WEC al na 6 minuten tegen een 1-0 achterstand. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
2 april 2018

La Roja (WEC 6 ) wint El Classico met 2-1

Eindelijk was het bij onze tweede El Clasico, Avanti uit, mooi weer. Thuis werd het 2 – 2. De Blauwen met iconen als Lenie en Gijs en wat te denken van Pietje Brus, mensen waar blauw bloed door de aderen stroomt en die zeker een grote rol hebben gespeeld in de geschiedenis van Avanti. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
30 maart 2018

WEC 1 loopt weer uit op Nulandia

WEC 1 heeft de avondwedstrijd op donderdag met 2-0 gewonnen van SCMH. De eerste helft ging gelijk op en SCMH gaf goed tegenstand. Er kwamen zelfs wat kleine kansjes maar die werden gelukkig niet verzilverd. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
27 maart 2018

Cor B laat de Glamourtrein ontsporen

Zondag stond eindelijk de tweede wedstrijd in 2018 op het programma van de Glamourboys en wederom kwam er een van de koplopers uit de competitie op bezoek en dat was niemand minder dan Schijndel. Een wedstrijd die gewonnen moest worden vond coach Bassie en hij had voor deze wedstrijd zijn grenzen verlegd. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
26 maart 2018

Mark Smits matchwinner voor WEC 1

WEC blijft meedraaien in de strijd om het kampioenschap. Ook in de wedstrijd tegen het stugge RKKSV liet men weer zien over een ongekende wil om te winnen te beschikken. De wedstrijd tegen RKKSV leek het op 0-0 uit te draaien maar in de laatste minuut knikte toch nog Mark Smits de winnende treffer binnen: 0-1. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
26 maart 2018

WEC 2 wint overtuigend van Ollandia 2

Nog zonder de herstellende Thomas Bolink en de afwezige Jochem Dissel krijgt WEC 2 weer een steeds completere groep. De reservebank wordt weer steeds voller en sterker. WEC had nog wat goed te maken na het gelijkspel in Olland en het bekerverlies van afgelopen week in Uden. Ze begonnen ook aanvallend aan de wedstrijd en dat leverde in de 2e minuut al het eerste gevaar op. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
22 maart 2018

WEC 2 in bekertoernooi onderuit

Afgelopen dinsdagavond speelde WEC 2 de kwartfinale wedstrijd tegen UDI’19/CSU 7 in Uden. Met een grote dosis aan zelfvertrouwen begon WEC op het hoofdveld in Uden aan de volgende klus in het bekertoernooi. WEC probeerde aanvallend voor gevaar te zorgen maar kwam rond het strafschopgebied niet tot grote kansen. Ook UDI had moeite om iets te creëren wat er toe leiden dat de wedstrijd vrij rommelig was. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
13 maart 2018

Glamourboys stoppen de koploper

Eindelijk was het zover, de Glamourtrein kon na een rust van drie maanden weer eens te voorschijn komen, nu restte wel de vraag hoe het zou zijn met deze oude roemruchte trein. Met slechts een overwinning in de laatste vijf wedstrijden in het vorige jaar, een ziekte verzuim van bijna 30 procent, een jonge meute die de meeste tijd afwezig was en een WhattsApp die normaal groen gekleurd is (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
12 maart 2018

Einde aan zegereeks WEC 1

WEC heeft zich na een reeks van tien overwinningen een slechte dienst bewezen door met maar liefst 4-1 van Vorstenbossche Boys te verliezen. Volgende speelt de formatie van Bas van de Veerdonk namelijk tegen de sterke nummer twee Nulandia dat WEC tot op één punt is genaderd. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
12 maart 2018

WEC 2 toont veerkracht tegen Schijndel 3

Na een periode van 3 maanden hervatte WEC 2 de competitie tegen Schijndel 3. Met enige blessureleed begon WEC voortvarend aan deze wedstrijd. Dit leverde in de 3e minuut al een corner op die door Carlo van Nuland werd genomen. Het schot van Danny Marra werd door de keeper van Schijndel gekeerd waarna deze tegen de arm van een speler van WEC kwam en daardoor de kans verviel. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
26 februari 2018

En dat is 10!

WEC heeft afgelopen zondag voor de tiende keer op rij gewonnen. Door het koude weer werd de wedstrijd op het kunstgrasveld van WEC gespeeld. Het ging deze keer echter niet van en leien dakje. Dat begon al doordat de scheidsrechter niet kwam opdagen. De wedstrijd begon daardoor drie kwartier later. Daarnaast was tegenstander VOW, de nummer laatst uit de competitie, een grotere kluif dan verwacht werd. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
21 februari 2018

WEC 2 bekert door na overwinning op Milheezer Boys 2

Nadat 2 weken geleden, door het afzeggen van SVEB, WEC 2 door mocht naar de laatste 16 was dinsdagavond de thuiswedstrijd tegen Milheezer Boys 2. WEC startte de avond met een “pasta” diner in de kantine verzorgd door Carlo “pasta” van Nuland. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
19 februari 2018

En dat is negen

WEC heeft afgelopen zondag voor de negende keer op rij gewonnen. Dit keer was het Maliskamp dat aan de dadendrang van WEC ten onder ging. WEC had het de eerste helft heel moeilijk tegen Maliskamp. WEC kreeg in de eerste helft buiten een schot van Mark Smits tegen de onderkant van de lat geen kansen. Maliskamp was zeker niet minder dan WEC en kreeg wel enkele goede mogelijkheden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
5 februari 2018

Driepunter voor Kaunda Leermakers

WEC heeft afgelopen zondag de uitwedstrijd tegen FC Uden met 0-1 gewonnen. FC Uden bivakkeert in de onderste regionen maar speelde een verrassend sterke wedstrijd op het eigen kunstgrasveld. Vooral de snelle en wendbare voorhoedespelers maakten het de WEC-defensie vaak moeilijk. WEC creëerde in de eerste helft de nodige kansen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
29 januari 2018

WEC 1 wint ook van FC de Rakt

WEC heeft een moeizame overwinning behaald op FC de Rakt uit Uden. WEC moest aantreden zonder de geblesseerden Roy Verbakel, Elmo Kuijpers en Mark Smits. FC De Rakt had zich goed ingesteld op de koploper en was niet van zins om de punten zonder slag of stoot in Wijbosch te laten.  FC de Rakt liet het initiatief aan WEC en probeerde via de counter gevaarlijk te worden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
18 december 2017

WEC 1 herfstkampioen

WEC moest in de laatste wedstrijd van 2017 in Oss aantreden tegen CITO. Deze tegenstander staat bekend als een felle, op het randje spelende en goed voetballende ploeg. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
18 december 2017

WEC JO17-2 (B2) kampioen

Op zaterdag 16 december is WEC B2, door in het hol van de leeuw met 1-2 te winnen van concurrent Rhode B3, kampioen geworden van de 4e klasse 202. Proficiat jongens!
Read More
Wedstrijdverslagen
5 december 2017

Eindelijk weer eens drie punten voor de Glamourboys

Na vier nederlagen op rij, waarbij bij de Glamourtrein de eerste tekenen van slecht onderhoud en slechte investeringen zichtbaar waren was het de vraag, is er nog hoop voor de grote Train a Grand Vitesse of is het aantal storingen te groot en wordt er overwogen om de stekker er uit te trekken bij het Supertrio Sinterklaassen, Bassie en de Grote Kees. (meer…)
Read More