ARCHIEF WEDSTRIJDVERSLAGEN

Wedstrijdverslagen
21 november 2017

WEC 2 geeft winst in slotfase uit handen

Afgelopen zondag de wedstrijd tegen de nr. 2 uit de kompetitie UDI’19/CSU 8 uit Uden. Indien WEC deze wedstrijd zou winnen dan behield het een hele goede uitgangspositie in de top 3. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
20 november 2017

WEC 1 medekoploper na zege op SCMH

WEC heeft de uitwedstrijd tegen SCMH met 2-3 gewonnen. SCMH speelde vrij defensief en maakte het WEC in de eerste helft erg moeilijk. Het was Mike Linders die de wedstrijd in de 29e minuut openbrak. Hij bracht SCMH op een 1-0 voorsprong. Toen Bas Smits in de 60e minuut met zijn tweede gele kaart het veld moest ruimen leek de wedstrijd gespeeld. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
13 november 2017

Weer geen punten voor de Glamourboys

Met toeters, bellen en hoorngeschal zo kondigde onze Messias, onze verlosser, Theo Abramovich het nieuwe seizoen aan. Halleluja, halleluja. Het was hem gelukt om samen met de Grote Kees een handvol nieuwe jonge spelers op de kop te tikken. Lang hadden ze moeten onderhandelen en lobbyen om deze spelers weg te weken bij WEC 3. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
6 november 2017

WEC 1 wint moeizaam van Vorstenbossche Boys

WEC heeft het zich ondanks het feit het bijna de gehele wedstrijd een overwicht had, heel erg moeilijk gemaakt tegen Vorstenbossche Boys. Vorstenbosch speelde heel compact en gaf WEC weinig ruimte om te combineren. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
6 november 2017

WEC 2 doet zichzelf tekort bij Schijndel en verliest

Deze zondag de derby uit tegen Schijndel/de Wit 3. Met de lichtgeblesseerde Arne Donkers en de herstellende Jeroen Wouters kon WEC toch met een volle bank aantreden en proberen de directe concurrent Schijndel van zich af te houden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
6 november 2017

Geen polonaise voor de Glamourboys

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Vorstenbosch op het programma, maar al snel bleek dat er vandaag andere belangen op het spel stonden, was het voor de een de Eye of the Tiger dan was het voor de ander meer van m'n tante uit Marokko. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
31 oktober 2017

WEC 2 verovert koppositie na winst op Rhode 4

Afgelopen zondag moest WEC 2 thuis aantreden tegen Rhode /van Stiphout Bouw 4 uit Sint Oedenrode. Om bovenin goed mee te blijven draaien was een overwinning op eigen terrein van groots belang. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
30 oktober 2017

WEC 1 wint van Nulandia

WEC moest afgelopen zondag op bezoek bij kampioenskandidaat Nulandia. Om aansluiting te houden bij de top van de competitie was een goed resultaat noodzakelijk. Nulandia begon sterk en in een hoog tempo aan de wedstrijd. WEC had het daar in het begin heel moeilijk mee. Naarmate de wedstrijd verstreek kwam WEC beter in het spel. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
27 oktober 2017

WEC 2 bekert verder na overwinning op Sparta ’25

Dinsdagavond speelde WEC 2 de 2e ronde in het bekertoernooi tegen Sparta ’25 4 uit Beek en Donk. Nadat in de warming up Lex Rovers moest afhaken met een liesblessure begon WEC aan hun wedstrijd. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
23 oktober 2017

WEC 1 speelt gelijk tegen RKKSV

WEC heeft in haar thuiswedstrijd tegen RKKSV uit Kruisstraat één punt overgehouden. Het was een gelijkopgaande wedstrijd die terecht in een gelijkspel eindigde. Het had ook 2-2 of 3-3 kunnen worden maar in ieder geval deden beide teams weinig voor elkaar onder. De openingsfase was voor WEC waarna RKKSV het initiatief overnam. Dit leidde echter niet tot treffers. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
23 oktober 2017

WEC 2 wint van Avanti ‘31

Afgelopen zondag de Schijndelse derby op “de Glorie” tegen Avanti ’31 3. Een angstgegner voor WEC, die de afgelopen jaren maar niet tot winnen kwam. Ondanks dat begon WEC de wedstrijd voortvarend. Al na 2 minuten kwam WEC op voorsprong nadat Teun Vermeer vanaf rechts een voorzet kon geven. Deze wist Wout Maas prima in de korte hoek achter de keeper van Avanti ’31 te werken en de stand op…
Read More
Wedstrijdverslagen
16 oktober 2017

WEC 6 50 wedstrijden ongeslagen thuis

WEC 6 heeft zondag 15 oktober een mijlpaal bereikt en zijn in 50 wedstrijden thuis ongeslagen, de meeste gewonnen en een beperkt aantal gelijk. Dat betekend 4 jaar niet verloren, binnen 90 minuten dan wel te verstaan, want één keer werd er voor de beker een wedstrijd verloren en door penalty's beslist.
Read More
Wedstrijdverslagen
16 oktober 2017

Terechte overwinning van WEC 2 bij Blauw Geel.

Ondanks het prachtige weer begon de voorbereiding van WEC in mineur. Koert van de Ven moest de warming up verlaten met een hamstring blessure. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
9 oktober 2017

Pupil van de week: Robbe Schrijvers

Vandaag mocht ik, Robbe Schrijvers, als pupil van de week de hele middag met het eerste van W.E.C. meedoen. Ik ben keeper bij de E2 (JO11-2). Ik mocht mee de kleedkamer in en de warming up meedoen. Lekker overpassen met de wisselspelers. Daarna weer naar de kleedkamer om lekker te kletsen en kauwgum te eten. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
9 oktober 2017

WEC 1 – FC Schadewijk 3 – 3

WEC - FC Schadewijk 3-3 (0-1). 20. El Ghezaoui 0-1, 50. Ettahouri 0-2, 65. Steef Rovers 1-2, 70. Rob van der Ven 2-2, 75. Ettahouri 2-3, 80. Mark van Os 3-3. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
3 oktober 2017

WEC 1 verliest van Festilent

De wedstrijd begon wat later omdat scheidsrechter Jeroen van Rossem de belijning van het veld niet duidelijk genoeg vond. Na wat oponthoud werd er toch begonnen waarna Festilent de betere ploeg was. De openingsfase van de wedstrijd ging enigszins gelijk op met kansen voor beide partijen. Nadat Tjeu Bongers in de 27e minuut voor 1-0 zorgde was het verzet van de jonge ploeg WEC gebroken. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
3 oktober 2017

WEC 2 wint opnieuw thuis van S.V. Brandevoort 2

Nadat WEC twee weken geleden voor de beker tegen S.V Brandevoort won, moest WEC vandaag voor de kompetitie wederom tegen de club uit Helmond. Dat de club uit Helmond het verlies nog niet was vergeten bleek al direct na de aftrap. Zij gingen direct fel van start, terwijl het leek of WEC de duels vermeed.  (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
25 september 2017

WEC 1 begint de competitie goed

WEC moeste het in haar eerste competitiewedstrijd opnemen tegen het uit de derde klasse gedegradeerde FC Uden. WEC begon fel aan de wedstrijd en het was al na zes minuten Elmo Kuijpers die de 1-0 maakte na een actie van Julian van Tiel. Daarna ging de wedstrijd meer gelijk op. WEC was wel iets sterker dan FC Uden maar dit leidde voor rust niet tot uitgespeelde kansen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
25 september 2017

Grote nederlaag WEC 2 in Beek en Donk

Een wedstrijd die volgens de meeste spelers in alle vroegte werd gespeeld tegen Sparta ’25 5, begon voor WEC zeer voortvarend. Al in de 10e minuut kreeg WEC na een goede aanval een corner. De door Jordi van den Burgt genomen corner kwam op het hoofd van Teun Vermeer die de doelman verschalkte en de stand op 0-1 bracht. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
19 september 2017

WEC JO17-1 bekert verder in nieuwe tenues Voets & Donkers

Afgelopen zaterdag werd WEC JO17-1 verrast met nieuwe tenues en voetbaltassen van Voets & Donkers. Na een fotosessie met Peter Donkers gingen we naar Keldonk voor onze eerste wedstrijd in de nieuwe tenues. Hier bleken de tenues ons goed te passen: we wonnen meteen met 12-0. Hierdoor zijn we door in de beker. Bij deze bedanken we Voets & Donkers vanuit de kleedkamer. Super dat jullie dit willen doen voor WEC!
Read More
Wedstrijdverslagen
18 september 2017

WEC 2 bekert verder na overwinning op S.V. Brandevoort 2

De laatste wedstrijd in de poulefase is tegen S.V. Brandevoort 2 uit Helmond. Na het verlies tegen Venhorst nu een thuiswedstrijd waarin WEC meestal boven zich uitsteekt. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
11 september 2017

WEC 2 verliest kansrijke wedstrijd in Venhorst

Na de overwinning van vorige week tegen ONDO, nu de uitwedstrijd tegen Venhorst 2. Door de trainer/coach Roel van Wordragen werd met name verlangd dat er vanaf het begin een goede beleving aanwezig moest zijn zeker bij zo’n vroeg tijdstip. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
11 september 2017

WEC 1 verliest van feller Mariahout

We hebben onze tweede bekerwedstrijd uit gespeeld tegen oude bekende Mariahout. Een ploeg die vorig jaar nog in de competitie actief was tegen WEC. Ook ene ploeg waarvan je vooraf weet dat ze stevig voetballen, fel in duels zijn en daarin veel brutaler en slimmer zijn dan WEC. (meer…)
Read More