ARCHIEF WEDSTRIJDVERSLAGEN

Wedstrijdverslagen
12 juni 2018

WEC 2 eindigt in middenmoot

In de laatste wedstrijd van het seizoen trad WEC thuis aan tegen Blauw Geel ’38 5. Deze wedstrijd stond ook in het teken van een aantal spelers die afscheid van de selectie nemen. Een mooie reden om de wedstrijd tegen de nummer 4 uit de kompetitie te verslaan. De eerste minuten ging het gelijk op en had WEC moeite om de goede posities in de verdediging in te nemen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
11 juni 2018

Erp – WEC 6

Met een wagen vol beademing apparatuur en festivalpillen ging de reis richting Erp, de laatste wedstrijd van dit toch wel lange seizoen. Ik weet niet of de KNVB er goed aan heeft gedaan om laat te beginnen. Normaal staat iedereen na de bouwvak te poppelen om te beginnen en (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
7 juni 2018

WEC 6: 60 thuiswedstrijden ongeslagen

Onze laatste thuiswedstrijd stond in het teken van halen we het om 60 thuiswedstrijden ongeslagen te blijven (in 90 minuten) en hoe kon het toch zijn dat net op de bonnen dag Hotlips ineens veel lege bedden had. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
4 juni 2018

WEC 1 beëindigt goed seizoen in mineur

Het was een meer dan prima seizoen voor WEC. Tot twee wedstrijden voor het einde heeft WEC mee kunnen strijden om het kampioenschap. Mede door een groot aantal blessures was dat helaas een stap te ver. Het behalen van de nacompetitie was daarom al een geweldige prestatie. Tegen Ulysses uit Megen eindigde het avontuur in het toetje van de competitie jammer genoeg al meteen.  (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
29 mei 2018

WEC 2 opnieuw gelijk tegen Mariahout 3

Een maand geleden speelde WEC nog de uitwedstrijd tegen Mariahout (1-1) en vandaag kwam Mariahout naar De Glorie. WEC had wat goed te maken na het gelijke spel en begon ook direct aanvallend te spelen. Dit leverde in de 7e minuut al een kans op voor Danny van Kessel. Helaas ging zijn schot net over. Een minuut later was het Jordi van den Burgt die de bal (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
29 mei 2018

Een bewogen jaar voor de Glamourtrein

Na vier overwinningen op rij stond Bassie met zijn supertrio voor een grote uitdaging, de wedstrijd tegen SCMH. De laatste nederlaag van de Glamourboys was weken geleden nog tegen SCMH en de 4-0 nederlaag was hard aangekomen bij Bassie en Sinterklaassen die het in die wedstrijd moesten stellen zonder de Grote Kees. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
28 mei 2018

WEC verliest van Maliskamp

WEC kan zich gaan voorbereiden op de nacompetitie. De uitwedstrijd tegen Maliskamp was er een om des keizers baard. WEC was zeker van de nacompetitie en dat was dan ook reden voor trainer Bas van de Veerdonk om enkele spelers te sparen. Ook voor Maliskamp stond er niets meer op het spel. WEC begon de wedstrijd toch goed en kreeg in de eerste helft enkele goede kansen. Helaas voor WEC…
Read More
Wedstrijdverslagen
25 mei 2018

Wie stopt de Glamourtrein?

Vorige week kwam het bericht via sociale media dat Clown Bassie er de brui aan geeft en heeft besloten te stoppen. Dit deed alarm bellen rinkelen bij de Glamourboys. Zou Bassie echt stoppen? Maar het duurde niet lang of het echte bericht kwam binnen dat niet Bassie stopte maar de echte Clown Bassie, de partner van Adriaan. Gelukkig bleek het een misverstand en was de technische staf weer gerustgesteld. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
21 mei 2018

WEC 1 moet zich richten op de nacompetitie

Het is WEC niet gelukt om de wedstrijd ten Cito winnend af te sluiten. Het ontbreken van maar liefst zes basisspelers door schorsingen en blessures was een te grote aderlating voor WEC. In de eerste helft speelde WEC nog redelijk en kreeg een paar goede kansen. Ook werd aan WEC een zuivere strafschop onthouden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
21 mei 2018

El Gado de kat, held op de Glorie bij WEC 6

Het was weer een voorbereiding om nachts wakker van te liggen.  Nog 5 eigen spelers stonden er op het wedstrijdformulier, een dieptepunt in onze geschiedenis. Dus werd er weer een of ander blik open getrokken om te kunnen voetballen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
17 mei 2018

WEC 2 wint met overtuiging bij Avanti ‘31

Dinsdagavond stond de derby op de Boschweg tegen Avanti ’31 3 op het programma. Coach Roel van Wordragen had vooraf een strategisch plan opgezet om de routiniers van Avanti te verslaan. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
15 mei 2018

Danny de Sloper maakte het verschil bij ELI 5 – WEC 6

Eli is voor ons nooit gemakkelijk en we hadden er maar 8 van ons zelf. De rest zat her en der verdeeld over de wereld of waren nog onder behandeling van Hotlips. Het was ook nog Moederdag en Toontje was jarig. Lieshout waar de inwoners De Strontrapers worden genoemd tijdens carnavalsdagen en waar onze Bavariaman zijn brood plus beleg verdient bij Bavaria. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
14 mei 2018

WEC verliest koppositie

Het blijft stuivertje wisselen in de 4e klasse H. Door het gelijke spel van WEC en Nulandia is het FC Schadewijk dat de koppositie heeft overgenomen. Met nog twee wedstrijden voor de boeg is FC Schadewijk nu kampioenskandidaat nummer één. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
14 mei 2018

Technische staf Glamourboys op ontdekkingsreis

Bassie voelde zich als een jong kind in een snoepwinkel, maar liefst vijf spitsen waren op komen dagen om een plekje te kunnen veroveren in het nieuw te bouwen team van de Glamourboys. Daarnaast werden er ook nog een drietal spelers getest voor andere plaatsen binnen de selectie van Glamourboys 2.0. Nu is een kinderhand snel gevuld maar toch. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
11 mei 2018

DOVO winnaar Van Kessel Toernooi

DOVO uit Veenendaal heeft voor de tweede keer op rij het Van Kessel Toernooi voor pupillen onder 13 jaar gewonnen. In de finale werd SV Geinoord verslagen na het nemen van strafschoppen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
8 mei 2018

Eindelijk weer drie punten voor de Glamourboys

Bassie had het moeilijk deze week. De zware nederlaag tegen SCMH en zijn zoektocht naar Abramovich hadden nog niet het gewenste resultaat opgeleverd en nu was ook de Grote Kees weer terug. Hoe zou zijn reactie zijn op het teleurstellende resultaat van de laatste week. En ook in Gemonde waren de berichten binnen gekomen over de negatieve cijfers van El Gado, de Blauwe Kat. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
4 mei 2018

Mariahout – WEC 6 4 – 5

Op donderdagavond gingen we met gemixt team naar Mariahout, de geboorteplaats van Guus Meeuwis. Een dorp waar in de jaren vijftig eenderde van alle inwoners emigreerde naar Canada, waar verder de kopie van de Lourdes grot is te zien welke op de fietsroute van Bertje zijn fietsclub Urst Nor Gins soms als pauzeplaats wordt gebruikt en er dan een kaarsje wordt ontstoken op de goede afloop voor zijn team. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
1 mei 2018

WEC 6 – Blauw Geel 2 – 2

Het team van WEC 6 en de vaste fans condoleren Jan en Peggy v.d. Heijden en familie met het plotseling overlijden van hun vader. Ad was een echte VOW man waar hij diverse functies heeft bekleed. Moge hij ruste in vrede. Ja, en dan word er toch weer gewoon gevoetbald een onbelangrijk iets op dat moment. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
1 mei 2018

Nederlaag voor de Glamourboys tegen herrezen SCMH

Stond de Glamourtrein er vorige week met het gelijkspel tegen WHV weer eens stralend bij, nu op deze druilige zondagmorgen viel er weinig te glimmen of het moesten de regendruppels zijn die als een spiegel reflecteerde op de robuuste gestaltes van de Glamourboys. In vroegere jaren was SCMH een horde waar je de beste spelers best even vrij kon geven en anderen meer speeltijd konden krijgen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
30 april 2018

WEC 2 pakt punt in Mariahout

Met een viertal spelers van O19 erbij (Roan van Bergen, Geert Peeters, Stein van der Plas en Thomas van der Sangen) begon WEC fel aan de wedstrijd tegen Mariahout 3. Al in de 3e minuut kwam de eerste kans voor WEC. Het was Stan van der Meerakker die net over schoot. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
24 april 2018

Opnieuw nederlaag voor WEC 2

Na de verliespartijen tegen Brandevoort en Sparta ’25 stond vandaag de wedstrijd tegen UDI’19/CSU 8 uit Uden op het programma. Nadat iedereen het idee had dat een aantal weken geleden de ziekenboeg weer leeg begon te lopen was het zaterdagavond nog puzzelen om een volledig team op de been te brengen. Met de aanvulling van Mark van Oostenbrugge trad WEC aan in Uden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
24 april 2018

Weer maar één punt voor de Glamourboys

De warme zonnestralen op deze warmste zondag in jaren waren als honing voor de bij voor de Glamourboys. Eindelijk was er na de wintermaanden voldoende UVB straling in de lucht en kon er weer eens vitamine D aangemaakt worden door blootstelling aan zonlicht op de huid. Hiermee is de kans dat de Glamourboys een insufficiënte of deficiënte vitamine D status hebben gehad in deze tijd van het jaar weer (meer…)
Read More