Tour de France 2018: Dit jaar ook bij WEC!!!

By 20 juni 2018Algemeen

Dit jaar willen we bij WEC het Tourspel introduceren. Iedereen kan hieraan meedoen (maximaal 1 lijst per persoon) waarbij de onderlinge strijd tussen de deelnemers belangrijker is dan de prijzen. Uiteraard zal de winnaar van het spel gehuldigd worden met de “Maillot jaune”, geflankeerd door de nummers 2 en 3. We sluiten het spel af met een gezellige prijsuitreiking in de kantine van WEC met een hapje en een drankje op zondagmiddag 4 augustus om 15.00 uur. Dus meedoen is net zo belangrijk als winnen.

De 105e Tour de France begint op zaterdag 7 juli 2018 op het eiland Île de Noirmoutier, ter hoogte van Nantes, om in de drie daaropvolgende weken een uitdagend parcours af te leggen. Kasseien, punchy aankomsten, sprintetappes, Alpe d’Huez, een explosieve kraker in de Pyreneeën, een heuvelachtige individuele tijdrit op de een-na-laatste dag, en nog veel meer – de Tour van 2018 belooft een mooie te worden. De finish is op zondag 29 juli op de Champs-Élysées in Parijs.

De tussenstanden worden op deze website geplaatst.

Je kunt hierna het inschrijfformulier downloaden.

Inschrijfformulier

Voor meer info:

Voorlopige Tourploegen

Reglement Tour de France

Rittenschema

LET OP: uitgevallen renners verliezen ook hun punten in het totaalklassement.

Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 10,00 per formulier. Het inschrijfformulier kun je inleveren op vrijdagavond 6 juli van 19.00 uur tot 22.00 in de kantine van WEC.

De Tourdirectie