Ad Verhoeven overleden

By 9 oktober 2018Algemeen

Afgelopen donderdag kregen we het droevige bericht dat WEC lid Ad Verhoeven op 69 jarige leeftijd is overleden. Ad is vanaf zijn jonge jaren lid van WEC geweest. Hoewel dat in vroeger tijden niet helemaal correct werd bijgehouden is dat hoogstwaarschijnlijk meer dan 60 jaar. Ad heeft alle jeugdelftallen doorgelopen en heeft zelfs WEC 1 gehaald. Daarna is Ad lid geworden van de veteranen en is daar later ook nog verschillende jaren leider en grensrechter geweest. De laatste jaren was Ad leider bij het huidige WEC 5.

Naast zijn eigen voetbalcarrière heeft Ad ook veel gedaan voor onze jeugdafdeling. Ad is enige tijd lid geweest van de jeugdcommissie en is als leider bij diverse jeugdteams betrokken geweest. Ook heeft hij als leider meerdere kampen mee georganiseerd.

Ad is bij WEC altijd een graag geziene gast geweest. Altijd goed voor een praatje en een pilsje aan de bar. Ook bij wedstrijden van zijn favoriete Ajax was Ad vaak in de kantine aanwezig. Ad was ook iedere zaterdag present om naar de wedstrijden van zijn kleinkinderen Stef en Bram te kijken. Ad hield niet van die poespas maar het was voor iedereen duidelijk hoe trots hij op zijn jongens was.

Wij wensen namens geheel WEC Ans, Marco, Astrid, Stef, Bram en de rest van de familie veel sterkte toe.

We zullen je missen, Ad!

De afscheidsviering vindt plaats op dinsdag 9 oktober om 19:00 uur in de kloosterkapel van Annahof Sint Barbara, Eerdsebaan 1a te Wijbosch. De ingang is aan de achterkant bij de parkeerplaats van Annahof.