NIEUWS

SPONSORS

ALGEMEEN

WEC is een voetbalvereniging voor dames en heren uit de dorpen Wijbosch en Eerde. WEC speelt haar wedstrijden in de clubkleuren rood-wit op Sportpark de Glorie in Wijbosch.

WEC biedt voor elk wat wils. Of je nu wilt voetballen, prestatiegericht of recreatief, of als vrijwilliger je steentje bij wilt dragen. Door de gemoedelijke sfeer voelt iedereen zich meteen thuis. Als je meer informatie wilt,  wend je dan tot een van onze (jeugd)bestuursleden. Deze kunnen je verder helpen.

WEBSITE

Als u een wedstrijdverslag, een mededeling, een activiteit of iets anders op de website wilt plaatsen, dan kunt u een e-mail sturen naar website@wec.nl. Ook voor banners op de website kunt u een e-mail sturen.

VERSLAGEN

SPONSORS

WEDSTRIJDEN

Voor vragen en opmerkingen over wedstrijden van onze seniorenafdeling kun je een e-mail sturen naar onze wedstrijdsecretaris senioren, Marcel van de Bogaart (marcel@wec.nl).

Betreft het wedstrijden van onze jeugdafdeling dan kun je een e-mail sturen aan onze wedstrijdsecretaris jeugd, Dennis Pijnenburg (dennis@wec.nl).

AFGELASTINGEN

De KNVB vermeldt afgehele afgelastingen op teletekstpagina 603 en www.knvb.nl. Kijk verder op de pagina voetbal/programma voor meer informatie.

VACATURES

WEC heeft op dit moment de volgende openstaande vacatures:

  • penningmeester;
  • jeugdvoorzitter;
  • trainer WEC 2;
  • leider WEC 2.
What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail