NIEUWSBERICHTEN

Supportersvereniging
28 september 2020

WEC Tour de France spel 2020

De geplande prijsuitreiking van het Tour spel op 1 oktober aanstaande kan helaas niet doorgaan. Tijdens de landelijke persconferentie van gisteravond van minister-president Mark Rutte en minister van VWS Hugo de Jonge zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal contactmomenten terug te dringen. Dit is nodig om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. (meer…)
Supportersvereniging
19 augustus 2020

Fietstocht afgelast

De geplande fietstocht op 23 augustus a.s. is in verband met de recente ontwikkelingen rond het Coronavirus AFGELAST. Wij hopen u graag terug te zien in juni/juli  2021 op de Glorie voor een herkansing en wensen iedereen het allerbeste toe. Het bestuur van de Supportersvereniging WEC. (meer…)
Supportersvereniging
1 december 2019

Kerstkaarten

De Supportersvereniging WEC organiseert op vrijdagavond 20 december a.s. een avondje Kerstkaarten bij WEC. Er kan gekozen worden uit rikken en jokeren. Het inschrijfgeld bedraagt € 3 inclusief een kopje koffie of thee. Je kunt je vanaf 19:00 uur inschrijven en de kaartavond start om 19:30 uur. (meer…)
Supportersvereniging
3 juli 2019

Fietstocht Supportersvereniging

Afgelopen zondag 30 juni organiseerde de supportersvereniging van WEC haar jaarlijkse fietstocht. Ondanks het warme weer, dat waarschijnlijk toch potentiële fietsers thuis hield, kwamen er toch 64 deelnemers 's-middags naar de Glorie om een tocht van 27 of van 37 km af te leggen. Uiteraard met een goed verzorgde pauze plaats onderweg, waarvoor dank aan WEC, voor de drankjes en hapjes. (meer…)
Supportersvereniging
25 oktober 2018

Supportersvereniging WEC in het nieuw!

Na vele bestuursjaren in de supportersvereniging van WEC hebben onlangs Piet van Schijndel en Peter Gevers afscheid genomen als bestuurslid van de supportersclub, waarvoor uiteraard veel dank namens de gehele vereniging. Het nieuwe bestuur bestaat inmiddels uit Christ-Jan van der Heijden (voorzitter), John de Mol (penningmeester) en Dorine Santegoeds (secretaresse). (meer…)
Supportersvereniging
14 mei 2018

Bericht van de Supportersvereniging

De Supportersvereniging zoekt met spoed enkele mensen die tot het bestuur van de Supportersvereniging toe willen treden. Peter Gevers en Piet van Schijndel maken al bijna 25 jaren deel uit van het bestuur. Peter heeft besloten om in juni na zijn 70e verjaardag te stoppen. (meer…)