Skip to main content

NIEUWSBERICHTEN

AlgemeenSupportersvereniging
23 juni 2023

WEC Jeugdkamp 2023!

Vorige week vrijdag reisden we met de Jo8, Jo9,Jo11, Jo13 en de Mo13 naar ons kamp adres in Asten-Ommel met de bus. ( gesponsord door de vrienden van wec ) Eenmaal daar aangekomen werden de slaapzalen ingedeeld, en kon er vrij gespeeld worden op de mooie accommodatie. Wat later ging het programma dan toch echt beginnen. Groepsindeling werd gemaakt en we begonnen met een viertal spellen op het veld, nadat…
Supportersvereniging
12 juni 2023

Tour De France 2023

Schrijf je nu in voor 30 juni en doe mee met het Tour De France Spel! Lever je ingevulde deelnameformulier in bij de kantine van WEC. Het formulier vind je hier! Voor het reglement en de etappes klik je hier! Klik hier voor de deelnemerslijst!
Supportersvereniging
15 september 2021

Einduitslag Tour de France Spel 2021

Beste tourdeelnemers, de Tour de France ligt alweer een tijdje achter ons, maar mede door de coronamaatregelen en vakanties, heeft afgelopen donderdag pas de prijsuitreiking plaats gevonden bij WEC. De grote winnaar bij WEC was Bart van Bergen, die ook bijna de gehele Tour in het geel heeft gereden en deze trui dan ook eindelijk definitief kon aantrekken. (meer…)
Supportersvereniging
20 juli 2021

Tour de France spel 2021

Beste deelnemers aan het Tourspel van de Supportersvereniging van WEC. Het vooraf gestelde doel van 100 deelnemers is precies gehaald. Volgend jaar gaan we uiteraard voor de 125!! De organisatie hoopt dat jullie niet alleen van de Tour genoten hebben maar ook van strijd in het spel bij WEC. Voor sommigen was dit natuurlijker interessanter dan voor degenen die al vroeg enkele uitvallers hadden en bij zichzelf dachten : (meer…)
Supportersvereniging
4 januari 2021

Quarantaine Quiz 2.0

Op zondagmiddag 3 januari rond de klok van 15.00 uur zaten er 21 teams klaar om mee te doen aan de tweede quarantaine quiz georganiseerd door de supportersverenging van WEC. Het werd een gezellige meeting met alle mensen die we al een tijdje niet meer gezien of gesproken hadden en de deelnemende teams hadden er ook veel zin (meer…)
Supportersvereniging
26 oktober 2020

WEC Tour de France spel 2020

Tim van Heertum wint Tour de France spel 2020 bij WEC! Tim had het waarschijnlijk niet meer verwacht maar wint uiteindelijk met 3 punten voorsprong op Marlien van der Heijden, omdat Tim de kennis c.q. geluk had dat Roglic 2e werd in het eindklassement, dat scheelde toch 25 punten.  Op de gedeelte 3e plaats eindigden Mari Rovers en Auxi Mesa Menor met slecht 6 punten achterstand op de winnaar. (meer…)
Supportersvereniging
19 augustus 2020

Fietstocht afgelast

De geplande fietstocht op 23 augustus a.s. is in verband met de recente ontwikkelingen rond het Coronavirus AFGELAST. Wij hopen u graag terug te zien in juni/juli  2021 op de Glorie voor een herkansing en wensen iedereen het allerbeste toe. Het bestuur van de Supportersvereniging WEC. (meer…)
Supportersvereniging
1 december 2019

Kerstkaarten

De Supportersvereniging WEC organiseert op vrijdagavond 20 december a.s. een avondje Kerstkaarten bij WEC. Er kan gekozen worden uit rikken en jokeren. Het inschrijfgeld bedraagt € 3 inclusief een kopje koffie of thee. Je kunt je vanaf 19:00 uur inschrijven en de kaartavond start om 19:30 uur. (meer…)
Supportersvereniging
3 juli 2019

Fietstocht Supportersvereniging

Afgelopen zondag 30 juni organiseerde de supportersvereniging van WEC haar jaarlijkse fietstocht. Ondanks het warme weer, dat waarschijnlijk toch potentiële fietsers thuis hield, kwamen er toch 64 deelnemers 's-middags naar de Glorie om een tocht van 27 of van 37 km af te leggen. Uiteraard met een goed verzorgde pauze plaats onderweg, waarvoor dank aan WEC, voor de drankjes en hapjes. (meer…)
Supportersvereniging
25 oktober 2018

Supportersvereniging WEC in het nieuw!

Na vele bestuursjaren in de supportersvereniging van WEC hebben onlangs Piet van Schijndel en Peter Gevers afscheid genomen als bestuurslid van de supportersclub, waarvoor uiteraard veel dank namens de gehele vereniging. Het nieuwe bestuur bestaat inmiddels uit Christ-Jan van der Heijden (voorzitter), John de Mol (penningmeester) en Dorine Santegoeds (secretaresse). (meer…)
Supportersvereniging
14 mei 2018

Bericht van de Supportersvereniging

De Supportersvereniging zoekt met spoed enkele mensen die tot het bestuur van de Supportersvereniging toe willen treden. Peter Gevers en Piet van Schijndel maken al bijna 25 jaren deel uit van het bestuur. Peter heeft besloten om in juni na zijn 70e verjaardag te stoppen. (meer…)