Harrrie Vulders overleden

By 29 maart 2020 april 1st, 2020 Algemeen

Op 27 maart 2020 is ons erelid Harrie Vulders op 89 jarige leeftijd overleden. Harrie was net zo lang lid als de club bestaat. Harrie was er dus vanaf de oprichting in Augustus 1948 al bij en begon natuurlijk als voetballer bij R.K.S.V. WEC in het tweede. Naar eigen zeggen was hij eerder snel dan balvaardig. Lang speelde hij niet: omdat hij last had van zijn knie nam hij het zekere voor het onzekere.

Na zijn actieve carrière was Harrie naast supporter van WEC 1 actief in het vrijwilligerswerk. Zo werd Harrie lid van de technische commissie en jeugdleider. Bijna 30 jaar reed hij met zijn bus voor diverse elftallen naar uitwedstrijden. Het kostte hem veel tijd maar Harrie deed het met heel veel plezier.

Ook was Harrie talloze jaren bestuurslid samen met zijn broer Toon die voorzitter was. In 1989 stopte hij met deze taak. Met zijn vrouw Mien heeft Harrie vervolgens nog vele jaren werkzaamheden verricht in de kantine en stond hij achter de toog.

De laatste jaren was Harrie minder bij WEC. Hij heeft alle jaren nog in de Mgr. van de Venstraat in het Wijbosch gewoond tot hij een paar maanden terug naar een verzorgingstehuis werd overgeplaatst.

Vanwege zijn vele verdiensten voor de voetbalvereniging is Harrie in 1995 onderscheiden als erelid van de voetbalclub.

Wij wensen namens alle leden van WEC de naaste familie, vrienden en kennissen veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Het bestuur van R.K.S.V.W.E.C.