ARCHIEF NIEUWS & VERSLAGEN

Algemeen
6 juni 2020

Mededeling KNVB

Op dit moment werken we achter de schermen, in overleg met de overheid, NOC*NSF en de belangverenigingen in het amateurvoetbal, hard aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Wij hopen hierbij op een verdere versoepeling van de maatregelen. Dat is goed voor het amateurvoetbal en zeker voor jullie als vereniging. (meer…)
Algemeen
25 mei 2020

WEC in Gambia

Vorig jaar ben ik door Schijndelnaar Toon van Alebeek, een vriend van mij, benaderd of wij wel eens oude tenues hebben. Hij vertelde wat de aanleiding hiervoor was en dat heb ik in het kort verwoord hieronder. Het verhaal van de Mayamba Football Academy (MFA) vertelt veel over het leven in Gambia, de belangrijke rol die voetbal speelt en de kansarme situatie waarin met name de jeugd zich bevind. (meer…)
Algemeen
25 mei 2020

Geboren: Wies van der Velden

Door de huidige gebeurtenissen komen helaas niet alle berichten tijdig door, maar beter laat dan nooit. Op 16 april 2020 is Wies van der Velden geboren. Wies is het dochtertje van Guus (WEC 2) en Marieke van der Velden. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van dit toekomstige WEC-lid! (meer…)
Algemeen
21 mei 2020

Vacatures

WEC heeft voor het komende seizoen nog de nodige vacatures openstaan. Wij zoeken onder andere nog: - een assistent scheidsrechter c.q. grensrechter voor WEC 1; - een tweede selectiekeeper aangezien Luuk santegoeds heeft aangegeven te stoppen als keeper; en - voor het nieuwe jeugdige WEC 3 een trainer en een leider. Dit team traint éénmaal per week op donderdagavond. (meer…)
Algemeen
8 mei 2020

Jeugdkamp

In verband met het Corona virus en de daarmee verband houdende beperkingen gaat het jeugdkamp dit jaar helaas niet door.
Algemeen
29 april 2020

TV Bingo start weer

De Schijndelse TV Bingo gaat weer beginnen. Het programma van een aantal Schijndelse voetbalverenigingen in samenwerking met Omroep Meierij lag vanwege de coronacrisis een paar weken stil. De organisatoren maken gebruik van de studio van Omroep Meierij in ’t Spectrum. (meer…)
Algemeen
27 april 2020

Bericht van het bestuur

Deze week is het zover en mag de jeugd na weken eindelijk weer het voetbalveld op. Een eerste voorzichtig lichtpuntje voor het amateurvoetbal. Vorige week besloot de overheid dat vanaf 29 april kinderen t/m 12 jaar weer mogen sporten in groepsverband waarbij ze niet de 1,5 meter afstand in acht hoeven nemen. Voor jeugd van 13 t/m 18 jaar is dit ook toegestaan mits (meer…)