ARCHIEF NIEUWS & VERSLAGEN

Wedstrijdverslagen
17 september 2019

Werklust WEC 5 beloond

Allereerst was er 1 minuut stilte voor ons overleden lid Tonnie van der Mee. Tijdens de afscheidsdienst voor Tonnie werd meer dan € 800 gedoneerd ten bate van de jeugd van WEC. Jeugdvoorzitter Bart van Erp bedankte Tonnie’s dochter met een mooi bosje bloemen voor deze zeer welkome schenking. (meer…)
Wedstrijdverslagen
17 september 2019

WEC 2 uit de beker

Na 2 nederlagen waren de kansen om verder te gaan in de beker zeer klein. Daarnaast moest WEC 2 aantreden tegen de koploper Erp 2 die in de kompetitie uitkomt in de hoofdklasse. Een moeilijke opgave voor coach Roel van Wordragen en zijn team. (meer…)
Wedstrijdverslagen
16 september 2019

WEC 1 speelt gelijk tegen ELI

WEC heeft de uitwedstrijd tegen ELI uit Lieshout met 2-2 gelijkgespeeld. De doelpunten voor WEC werden gemaakt door Yanno van der Heijden en Alim Kagermanov. Dit resultaat was voldoende voor WEC om plaatgenoot Schijndel voor te blijven en de volgende ronde van het bekertoernooi te halen. Volgende week begint voor WEC de competitie met een thuiswedstrijd tegen SC Elshout.
Wedstrijdverslagen
16 september 2019

WEC dames naar volgende bekerronde

WEC VR1 heeft haar eerste bekerwedstrijd thuis met 4-2 van Berghem Sport gewonnen. De tweede wedstrijd werd met 1-2 gewonnen van Boerdonk. De derde tegenstander was Stiphout Vooruit dat ook beide eerdere wedstrijden had gewonnen. Deze wedstrijd was dus bepalend voor wie er zich zou plaatsen voor de volgende ronde. WEC was de betere van beide teams, behaalde een dik verdiende 1-3 overwinning en plaatste zich voor de volgende bekerronde.
Wedstrijdverslagen
12 september 2019

Zevenklapper voor WEC 5

Allereerst onze felicitaties voor de staf en spelers van WEC 1, winnen van Schijndel en nog uit is een geweldige prestatie, volgens mij was het nog nooit voorgekomen. Dan het vijfde na 3 oefenpotjes 3x winst begonnen we voor de beker tegen Schijndel, in de oefenpotjes hadden we al het doelpunt van het seizoen gezien namelijk die van Clint tegen het derde. (meer…)
Wedstrijdverslagen
10 september 2019

Nipt verlies WEC 2 tegen Volkel 2

Na de nederlaag in Uden tegen UDI, moest er vandaag een positief resultaat volgen wilde men nog kans houden om door te gaan in de beker. Voor coach Roel van Wordragen was het wederom puzzelen, mede doordat een tweetal spelers te laat arriveerden en vanaf de bank konden starten. (meer…)
Wedstrijdverslagen
9 september 2019

WEC 1 wint van Schijndel 1

De bekerwedstrijd tussen Schijndel en WEC op het veld van Schijndel heeft geresulteerd in een verdiende 1-2 overwinning voor WEC. Dit is de eerste overwinning van WEC op Schijndel in een officiële wedstrijd. De wedstrijd in Schijndel was de wedstrijd van Yoeri Verbakel. De oud-speler van Schijndel was met twee doelpunten uitstekend op dreef tegen zijn oude club en was de matchwinner. (meer…)