ARCHIEF NIEUWS & VERSLAGEN

WEC
Algemeen
17 november 2018

Mededeling bestuur WEC

Het bestuur van WEC ziet de laatste tijd steeds vaker dat teams zelfstandig kleding aanschaffen zoals inloop shirts, trainingspakken of polo’s voor na de wedstrijd. Meestal zijn dit zeer leuke initiatieven die wij ook zeker waarderen. In veel gevallen zijn teams vrij om dit voor hun team te organiseren. Toch willen wij als bestuur waken dat we hierin geen wild groei krijgen en dat de naam van de club of…
Read More
Algemeen
17 november 2018

Voute Party

De Activiteitencommissie organiseert samen met de selectie van WEC op zondag 18 november aanstaande een Voute Party. (meer…)
Read More
Algemeen
17 november 2018

Rabobank Clubkas Campagne

WEC doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Hart van de Meierij. Alle leden van deze bank ontvangen per post een stemcode waarmee ze van 15 tot en met 29 november kunnen stemmen op hun favoriete vereniging. (meer…)
Read More
WEC
Wedstrijdverslagen
15 november 2018

Ook Avesteijn verlaat de Glorie zonder buit!

WEC 5 – Avesteijn 3 - 2. Weer een Zuid Willemsvaart Derby nu Avesteyn, Wat betekent Avesteyn, heel vroeger was er in Dinther een Kasteel dat men Avestein noemde het heeft er gestaan van 1654 tot 1808. De club is in de oorlog opgericht en ze spelen in Oranje/Zwart. Oranje stond toen voor het verzet tegen de Duitsers en zwart voor de eventuele gevolgen van de Duitse reactie. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
13 november 2018

De Glamourtrein doet goede zaken

Met de slechte uitwedstrijd tegen DAW nog in het geheugen, stond deze week de topper tegen Avesteijn op het programma. Maar Bassie was het die wedstrijd wel duidelijk geworden dat door gebrek aan visie een volk ten onder kan gaan en een keur van raadgevers het weer tot bloei kan brengen. Zo werd er deze week dan eindelijk weer eens topprestatie verwacht van onze technische staf. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
12 november 2018

WEC 2 wint overtuigend na moeilijke start

Na een rustperiode van 2 weken waarin nog wel werd geoefend tegen Rhode 3, stond vandaag de uitwedstrijd tegen DVG 3 op het wedstrijdformulier. Of het aan het tijdstip lag is nog steeds niet duidelijk maar WEC begon slordig en ongeconcentreerd aan de wedstrijd. Het was DVG die aanvallend het meeste liet zijn, zonder keeper Jasper van Oss echt tot het uiterste te testen. (meer…)
Read More
WEC
Algemeen
10 november 2018

Uitverkoop WEC kleding

De huidige WEC clublijn gaat vervallen. Binnenkort komt er een nieuwe clublijn. De huidige voorraad met logo kan nu voor een gereduceerde prijs besteld worden. De voorraad is echter beperkt dus wie het eerst komt wie het eerst maalt, en op=op. Bestellen kan via alex@wec.nl. (meer…)
Read More
Algemeen
10 november 2018

Teamfoto’s bestellen

Als je de teamfoto's die op de website staan graag wilt hebben, dan kun je een email sturen naar website@wec.nl. De originele foto's worden dan met WeTransfer naar je emailadres gezonden.
Read More
Algemeen
8 november 2018

Mededeling jeugdtoernooien

WEC organiseert ook komend seizoen een groots toernooi voor pupillen onder 13 jaar. Het toernooi zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. De nieuwe sponsor en naamgever aan het toernooi is onze hoofdsponsor Voets & Donkers. (meer…)
Read More