ARCHIEF ALGEMEEN NIEUWS

Algemeen
22 oktober 2018

WEC Voetbaldag

Vrijdag 19 oktober hadden we weer onze jaarlijkse voetbaldag voor de JO13-11-09-08 en de mini’s . Deze dag start met een warming-up, gevolgd  door leuke leerzame voetbalspellen, o.a. Circuit, pannakooi, shoot-out, enz. Tussen de middag werd er gezorgd voor lekkere broodjes, zodat ze na de middag hun spelronde af konden maken. Tussendoor wordt er ook nog op de snelheidsmeter geschoten.  (meer…)
Read More
Algemeen
21 oktober 2018

WEC Quiz

De activiteitencommissie heeft na afloop van het Boktoernooi de trekking verricht voor de komende Quizavonden. Dit heeft geleid tot de volgende indeling: (meer…)
Read More
Algemeen
13 oktober 2018

Vrienden van WEC verrast vrijwilligers

De Vrienden van WEC hebben alle leiders, trainers en andere vrijwilligers van WEC de afgelopen weken verrast met een nieuwe coachjas. Mede door de gulle gaven van hoofdsponsor Voets & Donkers en de Supportersvereniging WEC is dit mogelijk gemaakt. (meer…)
Read More
Algemeen
11 oktober 2018

Mini cursus vlaggen

Speciaal voor alle ouders en/of andere enthousiastelingen wordt er op dinsdag 30 oktober 2018 een mini cursus vlaggen gegeven. De laatste tijd merken we bij de jeugdelftallen dat het steeds lastiger wordt om een vlagger (assistent scheidsrechter) te vinden. (meer…)
Read More
Algemeen
9 oktober 2018

Adje bedankt!

Afgelopen donderdagavond kregen we het droevige bericht dat onze leider Ad Verhoeven was overleden. We noemden hem altijd Adje en in de verslagen was zijn bijnaam Senior AJAX. Ad was al jaren bij ons team betrokken, eerst hanteerde hij de vlag ook vulde hij de wedstrijdformulieren in toen het nog met de pen moest worden ingevuld. (meer…)
Read More
Algemeen
9 oktober 2018

Ad Verhoeven overleden

Afgelopen donderdag kregen we het droevige bericht dat WEC lid Ad Verhoeven op 69 jarige leeftijd is overleden. Ad is vanaf zijn jonge jaren lid van WEC geweest. Hoewel dat in vroeger tijden niet helemaal correct werd bijgehouden is dat hoogstwaarschijnlijk meer dan 60 jaar. Ad heeft alle jeugdelftallen doorgelopen en heeft zelfs WEC 1 gehaald. (meer…)
Read More
Algemeen
21 september 2018

Kunstgras

Beste voetballers, ondanks dat het nieuwe kunstgras aan de eisen van de KNVB voldoet wil het gras bij bepaalde weersomstandigheden nog wel eens glad zijn. De gemeente Meierijstad en de leverancier van het veld doen er alles aan om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. (meer…)
Read More
Algemeen
14 september 2018

Jaarvergadering

De afgelopen jaarvergadering heeft geleid tot een aantal mutaties in het bestuur van WEC. John de Mol en Alex van Oostenbrugge zijn beiden gestopt met hun bestuursfuncties. De vacante plaats van John als penningmeester wordt ingenomen door Ellen van Dartel. De taak van Alex als jeugdvoorzitter is overgenomen door Bart van Erp. Naast deze twee is Huub van Bergen een nieuw gezicht in het bestuur. Huub gaat zich richten op de sponsoring.…
Read More
Algemeen
13 september 2018

Constructiebureau Keetels nieuwe sponsor WEC 5

Contructiebureau Keetels is de nieuwe sponsor van WEC 5. De onderneming van onder andere speler Rob Steenbakkers verblijde het team van WEC 5 met een geheel nieuw tenue in de nieuwe WEC stijl. Namens alle spelers van WEC 5 bedankt voor dit gulle gebaar!
Read More
Algemeen
6 september 2018

Enquête

Geachte leden, enige tijd geleden hebben we via de mail gevraagd om een enquête in te vullen, helaas hebben slechts 37 leden de enquête ingevuld. Wellicht was het niet geheel duidelijk omdat er gedacht werd om een naam in te vullen, wat echter niet perse hoefde, onze excuses voor deze onduidelijkheid. (meer…)
Read More
Algemeen
30 augustus 2018

Spaarkas ‘t Overschotje

Het spaarseizoen bij spaarkas “t Overschotje” bij WEC gaat met ingang van donderdag 6 september 2018 weer van start. Mocht je ook graag mee sparen voor straks een “mooi” carnavalscentje” of voor iets anders, kan dat natuurlijk. Er zijn nog enkele nummers over. (meer…)
Read More
Algemeen
18 augustus 2018

Geboren: Fem van Zandbeek

Op 19 juli 2018 is Fem van Zandbeek geboren. Fem is het dochtertje van oud-bestuurslid en damesspeelster Sharon de Leeuw en haar vriend Mart van Zandbeek.
Read More
Algemeen
24 juni 2018

Bart van Bergen: WEC Kanjer seizoen 2017-2018

WEC heeft tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest wederom een van haar vrijwilligers in het zonnetje gezet. Het was deze keer Bart van Bergen die als vrijwilliger van het afgelopen seizoen werd gekozen. Proficiat, Bart!
Read More
Algemeen
19 juni 2018

Jeugdkamp 2018

Vrijdag 15 juni zijn we op kamp geweest met onze D-E-F spelers naar groepsaccommodatie “De Leijgraaf” in Vorstenbosch. Om 18:15 uur kwamen de spelers en zochten ze hun slaapplek op. We zijn om 19:30 uur gestart met spellen bij de accommodatie zoals pannakooi, gatenbord, voetbal, parcours, enz. Daarna gingen we in 3 groepen (D-E-F) naar de bossen om het dierengeluidspel te spelen. (meer…)
Read More
Algemeen
24 mei 2018

Algemene verordening gegevensbescherming

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Ook voor WEC heeft deze verordening gevolgen. (meer…)
Read More
Algemeen
22 mei 2018

Jan van der Lee nieuwe trainer WEC VR1

Graag wil ik mij voorstellen als de nieuwe trainer van WEC VR1 voor het seizoen 2018/2019. Mijn naam is Jan van der Lee, en ik ben 52 jaar oud. Ik ben getrouwd met Miranda en samen hebben wij 2 kinderen. (meer…)
Read More
Algemeen
14 mei 2018

Bericht van de Supportersvereniging

De Supportersvereniging zoekt met spoed enkele mensen die tot het bestuur van de Supportersvereniging toe willen treden. (meer…)
Read More
Algemeen
1 mei 2018

Bonnendag verzet naar 3 juni

De bonnendag was gepland op 27 mei 2018. WEC 1 speelt op 27 mei echter een uitwedstrijd en kan dan hopelijk nog kampioen worden. Veel WEC-leden zullen dan ook naar WEC 1 gaan kijken. Mocht dit niet het geval zijn dan speelt WEC 1 op 3 juni haar eerste nacompetitiewedstrijd en is er op deze dag nog sprake van een vrijwel volledig programma. Het bestuur heeft daarom besloten om de bonnendag te verzetten naar 3 juni 2018.
Read More
Algemeen
1 mei 2018

WEC en Avanti krijgen primeur met nieuw kunstgras zonder korrels

WEC en Avanti '31 krijgen nog dit voorjaar in dubbel opzicht een splinternieuwe kunstgrasmat. De kunstgrasvelden worden vervangen, omdat de oude na tien jaar versleten zijn, én de mat is helemaal nieuw, omdat deze dit jaar voor het eerst in Meierijstad en Haarlemmermeer wordt toegepast. De velden die er nu liggen, zijn met rubberkorrels ingestrooid. Nu wordt een proef gestart met non-fill kunstgrasmatten. (meer…)
Read More
Algemeen
24 april 2018

Pieter Fransen komende seizoen assistent-trainer WEC 1

Zoals al eerder is medegedeeld stopt Pieter Fransen na afloop van dit seizoen als trainer van WEC A1. Pieter blijft wel behouden voor WEC en gaat komend seizoen als assistent van hoofdtrainer Bas van de Veerdonk aan de slag bij WEC 1.
Read More
Algemeen
13 april 2018

Dochtertje voor Kaunda en Jill

Op 6 april 2018 is Vive Leermakers geboren. Vive is het dochtertje van Kaunda Leermakers en Jill Franssen.  Van harte gefeliciteerd!
Read More
Algemeen
7 april 2018

Dochter voor trainer Bas

Op 31 maart 2018 is Roos van de Veerdonk geboren. Roos is de dochter van onze hoofdtrainer Bas van de Veerdonk en zijn vriendin Anne. Van harte gefeliciteerd!
Read More
Algemeen
4 april 2018

Een zoontje voor Kevin de Haan

Op 4 maart 2018 is Logan geboren. Logan is het zoontje van Kevin de Haan en zijn vriendin Sonia.
Read More
Algemeen
31 maart 2018

Gratis workshops/cursussen

Geachte sporter, Middels deze nieuwsbrief willen we u informeren over een aantal zaken. Uw vereniging is sportief partner van Mednetwerk en Topfysiotherapie Schijndel. Dat houdt in dat we ons verbonden hebben met uw vereniging om ervoor te zorgen dat blessures zoveel mogelijk voorkomen worden en waar deblessures toch aanwezig zijn er korte lijntjes zijn (meer…)
Read More