ARCHIEF WEDSTRIJDVERSLAGEN

Wedstrijdverslagen
22 oktober 2018

WEC 1 haalt punt in Boxtel

WEC heeft een punt gehaald in de uitwedstrijd tegen Boxtel. WEC begon goed aan de wedstrijd en kwam al vrij snel op voorsprong. Het was Alim Kagermanov die in de 7e minuut voor de 0-1 zorgde. Vrij snel daarna was het al weer gelijk. Het was Youri Tooren die Boxtel in de 15e minuut op gelijk hoogte bracht. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
21 oktober 2018

Irene 2 – WEC 5 2 – 4

De bekerwedstrijd tegen Gemonde 2 stond voor de deur, het was lekker voetbalweer en voor het eerst hadden we een gastspeler uitgenodigd namelijk Danny de Sloper. Omdat we maar 13 eigen spelers hadden en iedereen weet dat na 60 min de vlam een vlammetje word. Maar de vlam was in de eerste helft een groot paasvuur. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
18 oktober 2018

WEC 5 – Rhode 3 – 1

Rooi kwam bij ons op bezoek en na een fijn gesprek te hebben gehad met hun leider begonnen onder een mooi schijnend zonnetje aan de wedstrijd. Ook nu weer was onze jongste ouder dan hun oudste speler. Maar we hadden voor onze begrippen ook enkele jonkies opgesteld. En die assist van Neville was prachtig en perfect op maat waar onze Clint ( Harry Kane) wel raad mee wist. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
15 oktober 2018

De Glamourboys nemen lastige horde

Met drie overwinningen op rij was er voor Bassie niets aan de hand en kon hij deze week ook zijn Oxazepam weer opbergen, de Glamourboys hadden ook de wedstrijd tegen het onbekende HBV glansrijk overwonnen en het belangrijkste was dat Huub Strijkijzer de wedstrijd op enkele schoonheidsfoutjes na goed was doorgekomen. Allen zijn nieuwe bijnaam de Witte Rots kon hij nog geen eer aandoen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
15 oktober 2018

Nijnsel te sterk voor WEC 1

Het lukt WEC nog steeds niet om de vorm van het afgelopen seizoen te pakken te krijgen. WEC is er dan ook niet in geslaagd om de overwinning Ravenstein een goed vervolg te geven. Door met 3-2 van WEC te winnen is Nijnsel op gelijke hoogte gekomen in de standenlijst. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
9 oktober 2018

Nulandia – WEC 5 3 – 4

Voor aanvang van de wedstrijd wilde iedereen dat we de wedstrijd zouden opdragen aan Ad. We begonnen voortvarend en binnen 25 minuten stonden we met 3 – 0 voor door mooie opgezette aanvallen de doelpunten waren van Maikel, Rob S en Jan. Dus kat in het bakkie zou je zeggen. We gingen wisselen, iets wat Bertje nooit eerder heeft gedaan mits er spelers geblesseerd waren. Het was zijn bedoeling dat…
Read More
Wedstrijdverslagen
9 oktober 2018

WEC 2 wint confrontatie met Mariahout 3

Nadat de nieuwe teamfoto voor dit seizoen gemaakt was en na een minuut stilte ter nagedachtenis aan Ad Verhoeven trad WEC aan tegen de altijd lastige tegenstander Mariahout 3. Vorig jaar leverde dit tot 2 keer toe een gelijkspel op.  (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
9 oktober 2018

Angelino redt de technische staf van de Glamourboys

Met twee overwinningen op rij was de technische staf van de Glamourboys het seizoen 2018- 2019 voortvarend begonnen. De offday in de eerste helft van de  wedstrijd tegen Milsbeek was weer vergeten en met de knappe overwinning vorige week tegen de kampioen van het vorige jaar lag de weg voor Bassie's Dream nog helemaal open. De Glamourtrein stond er weer zwart en stralend bij. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
8 oktober 2018

WEC 1 wint nipt van Ravenstein

WEC startte de wedstrijd tegen Ravenstein sterk en het was dan ook geen verrassing dat WEC op voorsprong kwam. Het was Roy Verbakel die in de twintigste minuut uit een corner de 1-0 scoorde. Daarna verzuimde WEC door te drukken en gaf Ravenstein de kans om in de wedstrijd te komen. Dit leidde echter niet tot grote kansen aan beide zijden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
4 oktober 2018

RESCOP nieuwe sponsor WEC 3

RESCOP is de nieuwe shirtsponsor van WEC 3. De onderneming van Piet Vervoort verblijde het team van WEC 3 met een geheel nieuw tenue in de nieuwe WEC stijl. Namens alle spelers van WEC 3 bedankt voor dit gulle gebaar! (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
2 oktober 2018

WEC 5 – WHV 3 2 – 2

Onze jeugd zat in Barcelona dus op Luuk de Jong na hadden we dezelfde spelers als afgelopen jaar. Jammer dat we voorin ditmaal maar weinig volk hadden terwijl we op papier 7 spitsen hebben. Rob S vroeg al voor de wedstrijd of we er genoeg hadden, alleen dat hadden we zeker voorin niet, vandaar dat hij niet fit was maar toch speelde. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
2 oktober 2018

De Glamourboys zetten het goede begin door

De wedstrijd tegen Milsbeek bleef maar spoken in Bassie's zijn hoofd. De ontsnapping aan een nederlaag na een sterke tweede helft waarin Bassie's Dream al bijna in de eerste wedstrijd uiteen spatte bezorgde hem aan het begin van deze week nachtmerries. Ook deze week viel Bassie het slapen weer zwaar, de uitwedstrijd naar Vorstenbosch baarde hem zorgen. Het aantal afmeldingen deze week, uit tegen de kampioen van het vorige jaar…
Read More
Wedstrijdverslagen
1 oktober 2018

Grote nederlaag voor WEC 2

Voor vele voor het eerst een uitwedstrijd in De Mortel bij MVC. Waar de jeugd met regelmaat op bezoek komt is dit een vereniging die we bij de senioren niet vaak tegenkomen. Vandaar altijd lastig om je in te stellen op een team waar je niets van af weet. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
1 oktober 2018

WEC 1 verliest van SCMH

WEC heeft zichzelf een hele slechte dienst bewezen door de uitwedstrijd tegen SCMH met 1-0 te verliezen. Het was van beide kanten een hele matige wedstrijd met weinig kansen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
26 september 2018

Nieuw seizoen start 30 september voor La Roja WEC 5

Na enkele vriendschappelijke en drie bekerwedstrijden zouden we afgelopen zondag gestart zijn in Vorstenbosch maar deze maakte al meteen gebruik van de baaldag. Wel jammer voor onze jarige Diego Costa alla Sietze onze rommelspits of zoals zondag iemand zij de hulk van het vijfde, jungske proficiat namens heel La Roja. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
25 september 2018

Eerste punten zijn binnen voor de Glamourboys

Geen extra schilderwerk, geen schoonmaakbeurt of een extra biertje, niets was er deze week bij Bassie of Sinterklaassen binnen gekomen om een extra plaatsje in de basis van de Glamourtrein te kunnen bemachtigen. Zelfs op donderdagavond waren er nog bijna geen afmeldingen binnen. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
25 september 2018

Pupil van de week

Hoi, ik ben Giel van der Pasch en voetbal in de JO11-1. Zondag 23 september mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd WEC 1 tegen Nulandia 1. Ik had er super veel zin in. Het regende heel hard, maar dat vond ik niet erg. In de bestuurskamer kreeg ik een broekje, sokken en een jas van WEC aan en mocht ik mee naar de kleedkamer van de…
Read More
Wedstrijdverslagen
24 september 2018

Winst voor WEC 2 tegen Ollandia

In de stromende regen mocht WEC 2 in de competitie thuis starten tegen Ollandia 2. Een team waar WEC ook vorig jaar moeite mee had, ondanks het verschil in de ranglijst aangaf. WEC opende wat moeizaam. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
24 september 2018

WEC vr1 – VOW vr1

Na dat iedereen op tijd was begonnen we na een goede warming up. Aan de wedstrijd we gingen fel van start maar het was WHV dat door een twijfeling in de verdediging de eerste kans van de wedstrijd kreeg. Maar na goed door gaan van Eva was het Lizanne die voor de 1-0 zorgde. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
18 september 2018

Ook WEC Dames door naar volgende ronde

Na vorige week een goede wedstrijd te hebben gespeeld in en tegen Lierop moesten we vandaag weer vroeg uit de veren om te gaan spelen tegen ONDA vr1 uit Heusden bij Asten. De wedstrijd tegen Lierop werd door onze dames met 1-5 gewonnen. De doelpunten werden gemaakt door Eva, Fenna, Senna, Marleen en Lizanne. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
17 september 2018

WEC 1 uit bekertoernooi

  WEC is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de volgende ronde van het KNVB bekertoernooi. Na twee overwinningen ging WEC met 4-3 onderuit tegen Boekel Sport. Hierdoor werd WEC gedeeld eerste in de poule met RKPVV en Boekel Sport maar het doelsaldo van WEC was minder dan dat van RKPVV. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
17 september 2018

WEC 2 na winst poulewinnaar in bekertoernooi

Na de twee overwinningen was de laatste wedstrijd in de poule in Heeswijk tegen Heeswijk 3. Aangezien zij 2 punten op WEC achter stonden mocht er niet verloren worden. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
17 september 2018

Dringen in de Glamourtrein

Hallo vriendjes en vriendinnetjes daar zijn we weer, we komen er weer aan. Ja vriendjes en vriendinnetjes, ze komen er weer aan, weer een jaar met bloopers, missers en hoogtepunten uit het leven van Bassie en zijn kornuiten Sinterklaassen en de Grote Kees. Een jaar waar ook tranen en teleurstellingen zullen zijn maar waar toch de gulle lach en de derde helft de boventoon zullen voeren. (meer…)
Read More
Wedstrijdverslagen
13 september 2018

Nieuwe sponsoren, nieuw tenue en een record ten einde

WEC 5 – Heeswijk 7 4–5. Als eerste bedanken we Rob Steenbakkers en zijn compagnon voor het sponseren van ons team. we staan er weer picobello op met ons geheel nieuwe tenue. Nogmaals bedankt namens alle leden van ons team. Ook ging ons thuisrecord aan flarden en bleef op 60 officiële door de KNVB georganiseerde wedstrijden steken. Toch mogen we daar best trots op zijn. (meer…)
Read More