75 jaar WEC

Onze mooie voetbalclub, Wijbosch Eerde Combinatie, bestaat in 2023 alweer 75 jaar. Want RKSV WEC werd opgericht in 1948! Een feit om bij stil te staan. Want sporten is gezond, gezellig en het verbroedert. We hebben lokaal een club waar jong en oud laagdrempelig lid kan worden. Een club om trots op te zijn. Waar inzet belangrijker is dan aanleg. Waar op een informele manier de basis gelegd wordt voor gezond samenzijn en vele vriendschappen. Met hart voor de sport!

75 jaar later staat er een mooie club. Met 9 teams voor volwassenen en 12 jeugdteams. Met een gezonde basis en een mooi sportpark. En dat gaan we vieren!

Dat doen we van donderdag 31 augustus tot en met zondag 3 september 2023. We zijn volop bezig met de organisatie van alle activiteiten en festiviteiten. We houden jullie op de hoogte via deze website én via social mediakanalen. Dus noteer deze data vast en volg ons op Facebook en/of Instagram!

Groetjes de commissie 75 jaar WEC
Eric Steenbakkers, John van Grinsven, Frank van de Wijdeven, Rob van der Velden, Christ-Jan van der Heijden, Theo van Heeswijk, Kimberley van Geffen en Hanneke van der Velden

Dienstenveiling 22-01-23

Dienstenveiling op zondag 22 januari 2023!
Aanvang 13.30 uur. Locatie en andere info volgt!

Biedt jij graag een dienst aan? Download hieronder het inschrijfformulier. En lever het in bij 1 van de commissieleden of mail het naar John van Grinsven (johntmvg@home.nl).

Formulier Dienstenveiling