fbpx Skip to main content

75 jaar WEC

Onze mooie voetbalclub, Wijbosch Eerde Combinatie, bestaat in 2023 alweer 75 jaar. Want RKSV WEC werd opgericht in 1948! Een feit om bij stil te staan. Want sporten is gezond, gezellig en het verbroedert. We hebben lokaal een club waar jong en oud laagdrempelig lid kan worden. Een club om trots op te zijn. Waar inzet belangrijker is dan aanleg. Waar op een informele manier de basis gelegd wordt voor gezond samenzijn en vele vriendschappen. Met hart voor de sport!

75 jaar later staat er een mooie club. Met 10 teams voor volwassenen en 11 jeugdteams. Met een gezonde basis en een mooi sportpark. En dat hebben we gevierd!

Dienstenveiling

Op zondag 22 januari vond de dienstenveiling plaats. Dit om een goed startbedrag op te halen om later de jubileumactiviteiten te bekostigen. En die dienstenveiling was een succes; we haalden maar liefst 31.000 euro op! Boven verwachting. En een geweldig uitgangspunt voor de jubileumdagen.

Jubileumdagen

En zo vierden we feest van donderdag 31 augustus tot en met zondag 3 september 2023. Wat begon op donderdag met een pubquiz met dik 40 teams in een schitterend mooi aangeklede feesttent, eindigde in diezelfde tent op zondag met een top feest.

En daar tussen in hadden we prachtige jeugdactiviteiten (oa kermis, paintball, bumperbal en panna voetbal), een WEC festival, receptie, ledenfeest, brunch en sportmiddag. Zie de verhalen en beelden daarvan op op Facebook en/of Instagram!

Bedankt!

Een feest voor groot en oud. Waar volop van genoten is. Wat waren het mooie dagen. Met veel plezier en gezelligheid. Een jubileum om trots op te zijn. Een feest wat wij graag georganiseerd hebben. Samen met de jeugdcommissie, de maandagochtendploeg, de sponsors en vele anderen die geholpen hebben. Bedankt iedereen!! Waar een club groots in kan zijn. Prachtig. Tot het volgende jubileum?!

Groetjes de commissie 75 jaar WEC
Eric Steenbakkers, John van Grinsven, Frank van de Wijdeven, Rob van der Velden, Christ-Jan van der Heijden, Theo van Heeswijk, Kimberly van Geffen, Bjarn Schellekens en Hanneke van der Velden.

Foto’s

Alle foto’s die tijdens dit jubileumfeest gemaakt worden, zijn hier op Google Drive te vinden. En ze staan ook op Facebook. Ook mensen die zelf geen Facebook account hebben, kunnen die foto’s zien.

Sponsoren

De feestelijke dagen rondom ons 75 jarig jubileum werden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren! En dat zijn er veel. We noemen hieronder onze hoofd- en stersponsoren. Bedankt!!!