Skip to main content

Bericht van de Supportersvereniging

Beste leden van de supportersvereniging van WEC, de eerste wedstrijden van het seizoen 2019/2020 zijn inmiddels alweer gespeeld en de supportersvereniging kijkt even terug op het vorige seizoen en uiteraard het nieuwe!

Vorige jaar heeft de supportersvereniging diverse activiteiten georganiseerd zoals:
– de wekelijks de loterij bij de thuiswedstrijden van WEC 1 (brengt toch jaarlijks zo’n € 1.000,00 op!!);
– het kerstkaarten in een volle kantine;
– de jaarlijkse fietstocht, die ondanks de hitte toch druk bezocht werd en zeker voor herhaling vatbaar is;
– het Tour de France spel met 45 deelnemers, vele prijzen en een mooie prijsuitreiking in de kantine.

Hierdoor hebben we een bijdrage kunnen leveren aan de aanschaf van nieuwe coachjassen, een bijdrage aan de omheining van het hoofdveld in combinatie met de renovatie van de reclameborden en bijdrages aan de jeugd voor het kamp, sinterklaas(snoepzakken), pupil van de week(bal met handtekeningen WEC 1 spelers voor de pupil), kampioenschappen (enveloppe met geld om kampioenschap te vieren).

Ook voor het nieuwe seizoen zit de supportersvereniging niet stil en heeft diverse activiteiten op de planning staan. Naast de vertrouwelijke loterij (elke thuiswedstrijd een PLUS boodschappentas van 40 Euro als prijs) staat er natuurlijk ook weer het Kerstkaarten, de Fietstocht en het Tour de France spel op het programma. Ook zijn we aan het bekijken of we misschien een Keezavond of Pubquiz kunnen organiseren om wat centjes in het laadje te krijgen. Ook wil de supportersvereniging indien financieel mogelijk, WEC rood-witte paraplu’s, met bijvoorbeeld een opdruk: “Supporter van WEC” aanschaffen. Indien er nog ideeën zijn voor activiteiten of acties vanuit onze leden horen we het graag van u. U ziet er staat weer een hoop te gebeuren en met uw steun van uw jaarlijkse bijdrage van € 15,00 kunnen we dan ook weer gezamenlijk het een en ander voor zowel de jeugd als senioren van WEC betekenen.

Binnenkort komen we weer “langs” om uw bijdrage te incasseren, dit kan zowel per kas, tikkie of bank. Ook voor het seizoen 2019/2020 zijn wij blij dat we weer op uw steun te kunnen rekenen.

Alvast onze dank.

Met vriendelijke voetbalgroet,
Het bestuur van de “supportersvereniging WEC”,

Christ-Jan, Dorine en John