Lot Glamourboys in andere handen

By 14 mei 2019 mei 17th, 2019 Wedstrijdverslagen

Na het gelijke spel tegen Milsbeek restte er voor de Glamourboys niets anders meer dan de drie laatste wedstrijden te winnen. Maar in aanloop met de wedstrijd tegen DAW was het al snel duidelijk dat de Glamourboys meer bezig waren met hun feestmaaltijden op zaterdagavond dan met hun voorbereiding op de wedstrijd zondagmorgen. En nu er ballen getoond moesten worden in deze laatste drie wedstrijden waren er alleen de ballen van d’n Bal die te zien waren en deze zouden zondag na de gewonnen wedstrijd geserveerd worden.

De technische staf had deze week op donderdagavond geen vergadering kunnen beleggen dit met de uitwedstrijd tegen Milsbeek en zodoende werd er deze week een zeer sterke fantasie opstelling bedacht door Bassie, Sinterklaassen en de Grote Kees. Geen Gazelle, Diamantje of de Schaver maar de technische staf had deze week hun geld gezet op een vastgeroeste en zwaar beladen Tank en Snelle Jaapie die van achteruit met middenveld moesten ondersteunen en de Strijker, de oud tovenaar uit Eerde, die weer terug is van weggeweest. De Glamourtrein begon slecht aan de eerste van de drie nog te nemen stations en al snel moesten alle nood middelen ingezet worden om de snelle spitsen van DAW af te kunnen stoppen. Na tien minuten sloeg het noodlot toch toe bij de Glamourboys, knullig balverlies van ex kapt Pyromari bracht DAW in balbezit en hieruit wist de tegenstander te scoren 0-1. Even dacht ons supertrio dat het maar een moment van onachtzaamheid was maar toen even later DAW op 0-2 kwam gingen de alarm bellen af en werd de eerste paniekwissel door de technische staf genomen. De Gazelle werd opgeroepen om achterin orde op zaken te zetten. Maar DAW had de put gedempt en de Glamourkafjes lagen er al in.

Het gemor onder de toeschouwers en spelers nam toe en de eerste gedachtes over een coupe werden voorzichtig ter sprake gebracht. De druk werd opgevoerd en DAW kwam onder druk te staan. Nog voor rust kwamen de Glamourboys weer terug in de wedstrijd, uit een onoverzichtelijke situatie ging de bal in het doel van DAW 1-2. De Glamourboys werden sterker en de kansen kwamen er, zo was er een bal van de Gazelle die op de lat belande. Maar hoe de Glamourboys ook aandrongen het bleef een moeilijke wedstrijd. De Strijker onze Tovenaar uit Eerde begon langzaam aan met een kanonnade aan toverspreuken te gooien maar ook deze hadden niet de gewenste uitwerking. Steeds meer begonnen Bassie en Sinterklaassen ongemakkelijk te zitten, terwijl de Grote Kees zich rustig hield maar inwendig ontplofte hij zowat.

In de tweede helft werden de laatste troeven ingezet door de technische staf en deze moesten de achterstand om zetten in een voorsprong om de Glamourtrein op het juiste spoor te behouden Na vijf minuten was het de Strijker die de zestien binnen ging en met veel lawaai en theater als een stervende zwaan ten gronde ging. Strafschop. Deze beslissing werd enkele spelers van DAW te veel en met veel gemopper en ongenoegen verlieten ze het veld om niet meer terug te keren. En zo begon Bassie’s roze droom zachtjes te veranderen in een boze nachtmerrie. Het is nu afwachten wat de KNVB beslist maar een ding is wel duidelijk, het wordt nog moeilijk zitten voor de technische staf met al een afgezaagde stoelpoot en een ingezaagde.