fbpx Skip to main content

Mariahout – WEC 4-1

By 6 februari 2023Wedstrijdverslagen

De uitwedstrijd tegen nummer 2 van de ranglijst Mariahout staat vandaag op het programma. Om de aansluiting met de top 3 te behouden moet er vandaag een goed resultaat gehaald worden. De eerste helft gaat gelijk op waarbij de beste kansen voor WEC zijn. Tot 2 keer toe krijgt Stef Verhoeven de kans om te schieten en beide keren is het de keeper van Mariahout die de bal uit de hoek kan duiken. Mariahout kan er weinig tegenover stellen en probeert het een paar keer van grote afstand zonder resultaat. 0-0 ruststand.

Na rust gaat het ook weer gelijk op en krijgt na 10 minuten spelen WEC een grote kans. Het is Yanno van der Heijden die handig de buitenspelval ontloopt en  alleen op de keeper  van Mariahout af kan, maar helaas zijn inzet gaat naast de verkeerde kant van de paal en blijft het 0-0. Hierna lijkt Mariahout te zijn wakker geschut, en krijgt het na 15 minuten ook een grote kans, maar ook hun spits schiet hard voorlangs. In de 20e minuut is het dan toch Mariahout dat de score opent.  De rechtsvoor wordt goed vrijgespeeld en zijn schot is onhoudbaar voor keeper Jasper van Os. 1-0 voor Mariahout. WEC probeert weer terug te komen maar de achterhoede van Mariahout staat als een huis. Het is dan ook Mariahout die via een klutsbal de 2-0 kan scoren. Helaas is daarmee de wedstrijd beslist en wordt de stand uiteindelijk nog opgevoerd naar 4-0. Hierna is het uiteindelijk Alim Kagermanov die met  een mooie schuiver scoort en hiermee de hatelijke nul van het scorebord af haalt en daarmee de  eindstand bepaald op 4-1.

Helaas is met dit resultaat de aansluiting met de top 3 verloren gegaan maar staat WEC  nog steeds op plek 4 van de ranglijst. Volgende week weer een volgende uitdaging namelijk de thuiswedstrijd tegen nummer 3 van de lijst Avesteyn. Meteen een mooi kans om de schade enigszins weer te herstellen. De wedstrijd is op sportpark de Glorie en begint om 14.30 uur. Kom allemaal onze roodwitten aanmoedigen en ze te ondersteunen naar een mooi resultaat!