Puntenverlies voor de Glamourboys

By 10 mei 2019 mei 17th, 2019 Wedstrijdverslagen

Op donderdagavond moesten de Glamourboys de uitwedstrijd tegen Milsbeek spelen en om klokslag 18.30 werden de navigatie systemen ingeschakeld en denderde de Glamourtrein richting Gennep, een reis van vijfenveertig minuten. Uitgerust en genoten van deze onbekende wereld met magische uitzichten kwamen de Glamourboys om half acht aan op Sportpark de Zwarteweg. Waar al meteen de eerste waarschuwing op de deur van de kantine stond “altijd moeilijk Milsbeek uit” en het werd ook moeilijk. In de eerste helft had de technische staf er voor gekozen om niet het allerbeste materieel er gelijk in te zetten om eventueel in de tweede helft nog mogelijkheden te behouden om mensen te kunnen wisselen. De Glamourboys begonnen sterk aan de wedstrijd en Milsbeek wist niet onder de druk van de Glamourboys uit te komen. Al snel gingen de eerste vuurpijlen richting het parkeerterrein van Milsbeek. Maar ook nu konden de Glamourboys het verschil niet in doelpunten uitdrukken. Was de technische staf weer te voorzichtig begonnen?

De druk op het doel van Milsbeek werd met de minuut groter maar het duurde tot de 20e minuut voordat de Glamourboys op voorsprong kwamen, een bal van Tikkietakkie bereikte Pareltje en met een verwoestend schot was de doelman van Milsbeek kansloos. Maar langzaam veranderde de speelwijze van Milsbeek en het werd steeds meer vallen, opstaan en aanslagen ontwijken. In de tweede helft had Milsbeek nog enkele andere spelers gevonden die het de Glamourboys wel moeilijk wilden maken en de aanslagen werden er ook al niet minder op. Toch waren ook nu de kansen weer voor de Glamourboys maar het ontbeerde Tikkietakkie aan geluk. Tot driemaal toe zeilde een hard schot rakelings langs de verkeerde kant van de paal. Naarmate de wedstrijd verliep werd het spel grimmiger en de overtredingen harder, de spelers van de Glamourboys konden geen bal meer aannemen of men lag op de grond. Langzaam werd het overleven voor de Glamourboys.

Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd was er de eerste kans voor Milsbeek. Uit een corner wist de laatste man van Milsbeek de bal in het doel te kopen, Jeromeke was kansloos: 1-1. Nog eenmaal probeerde de Glamourboys een overwinning te forceren maar ook nu kwamen de Glamourboys niet verder dan ontwijken, vallen en opstaan. Enkele minuten voor het einde was er nog een scrimmage voor het doel van Milsbeek waarbij de bal van de doellijn werd gehaald. Het bleef bij deze teleurstellende 1-1 en duur puntenverlies voor de Glamourboys. Gegokt en niet gewonnen. En zo werd het een Zwarte Weg richting Schijndel. Vijfenveertig minuten over denken wat er allemaal mis ging, maar er mocht een wedstrijd verloren gaan van de vier maar om meteen bij de eerste de beste wedstrijd puntenverlies te lijden dat had de technische staf niet verwacht.