fbpx Skip to main content

Pupil van de Week

By 16 februari 2023Wedstrijdverslagen

Zondag 12 februari mocht ik bij WEC 1 – Avesteijn 1 Pupil van de Week zijn. Eerst heb ik samen met de spelers van het eerste de warming-up meegedaan en mee overgespeeld. Ik mocht ook op goal schieten en scoorde een paar keer. Om 14.30 uur liepen we het veld op en mocht ik de aftrap nemen. Ik scoorde linksonder. Daarna begon de wedstrijd en mocht ik in de dug-out de wedstrijd mee kijken. In de 1e minuut kreeg WEC al meteen een penalty tegen… Die werd gescoord en toen stonden ze met 0-1 achter. Gelukkig scoorde WEC daarna ook en was het in de rust 1-1. Ik mocht toen met de reservespelers een balletje overtrappen. De tweede helft was wel echt spannend! Vooral het einde. In de 90e minuut scoorde WEC uit een mooie vrije trap de winnende goal!!! Super knap! Ik heb na de wedstrijd nog een bal met handtekeningen gekregen, een vaantje en ik kreeg nog lekkere friet en een frikandel.

Ik vond het echt super leuk om Pupil van de Week te zijn!!

Groetjes Ferren Fleskens