fbpx Skip to main content

Pupil van de Week

By 15 mei 2023Wedstrijdverslagen

Ik mocht vandaag pupil van de week zijn. Dat vond ik superleuk en ook wel heel spannend. Iedereen kijkt toch naar je als je op dat grote veld staat. Ik mocht met al die grote mannen meedoen met de warming-up. Die duurt echt wel flink langer dan bij mijn eigen training. Bij de aftrap mocht ik de bal in het doel van de tegenpartij trappen en ik heb nog gescoord ook! Jammer dat deze goal niet meetelde maar dat was niet nodig want WEC wist zelf goed genoeg te scoren. Ik bekeek de wedstrijd samen met de reservespelers in de duck-out. WEC won met gemak met 6-1 van Tivoli. In de rust en na de wedstrijd mocht ik naar de bestuurskamer en kreeg ik wat drinken en friet. Ik ben echt super verwend want ik kreeg ook nog een gave voetbal!!

Groeten Eef Smit