Pupil van de week

By 25 september 2018 september 26th, 2018 Wedstrijdverslagen

Hoi, ik ben Giel van der Pasch en voetbal in de JO11-1. Zondag 23 september mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd WEC 1 tegen Nulandia 1. Ik had er super veel zin in. Het regende heel hard, maar dat vond ik niet erg. In de bestuurskamer kreeg ik een broekje, sokken en een jas van WEC aan en mocht ik mee naar de kleedkamer van de spelers. Daar moest ik me voorstellen en kreeg ik van iedereen een hand. Daarna mocht ik met de wisselspelers mee de warming-up doen en heb ik nog een paar keer op goal mogen schieten bij Luuk. Ik mocht mee het veld op en het muntje opgooien om te kijken wie de eerste aftrap mocht nemen. Daarna mocht ik de bal vanaf de middenstip meenemen naar de goal van de tegenstander en natuurlijk scoorde ik!!!

De wedstrijd was superspannend. Iedereen speelde goed en wilde winnen. Ik mocht vanaf de bank de wedstrijd kijken. Uiteindelijk werd het 3-2 voor WEC, dus was het feest in de kleedkamer! Ik kreeg een bal en daar heeft iedereen een handtekening op gezet. Die ligt nu op mijn kamer. Toen kreeg ik nog een frietje en frikandel en was het afgelopen.

Dank je wel WEC voor deze TOP-dag!!

Groetjes, Giel