Pupil van de Week

Afgelopen zondag had ik geluk, ik mocht pupil van de week zijn bij mijn eigen voetbalclub WEC! Ik ben Bynx van Esch, 10 jaar en ik woon in Eerde met mijn broer Xavi & zus Bodil en met mijn vader Jan & moeder Chantal. Ik voetbal zelf in de jongens onder 11-1. Wij doen allemaal aan voetballen en dus zou ook mijn hele gezin komen kijken! Ik had er echt super veel zin in, het zou ook mooi weer worden dus daar had ik ook geluk bij! Samen met het Eerste gingen we de warming up doen, dat ging best wel goed. Toen begon de wedstrijd en mocht ik mee op de middenstip en de aftrap doen. Ik dacht ik probeer een panna te doen, bij de eerste Vow’er die ik tegenkwam lukte dat ook maar de tweede die deed zijn benen dicht dus lukte het helaas niet. Maar ik schoot wel mooi onder de keeper door dus dat vond ik wel heel grappig! En kreeg ook applaus! WEC won de wedstrijd tegen VOW met 2 – 1 dus daarna werd er nog best wel een beetje gefeest bij alle voetballers. Ik vond het echt een super leuke dag! Bedankt iedereen van WEC dat ik dit mocht doen en vooral Bart van Bergen die mij de hele dag heeft begeleidt.

Groetjes Bynx