fbpx Skip to main content

Pupil van de Week

By 8 december 2022Wedstrijdverslagen

Ik ben Deon van der Linden en ben 10 jaar oud en zit bij WEC JO11-1. Afgelopen zondag 4 December was ik Pupil van de week. Ik mocht mee in de kleedkamer van WEC 1 voor de wedstrijd. Alim ging rappen dat was erg grappig en hij kan het nog goed ook! Later in de wedstrijd scoorde hij ook nog. Nog voor de wedstrijd heb ik de warming-up mee gedaan en heb ik de keeper ingeschoten. Ik mocht ook balletje overtrappen met de wissels van WEC 1. Ik vond het gezellig op de bank met de wisselspelers, ze waren aardig en ze schreeuwde naar grensrechter en de scheids. Ik had het erg koud maar toch heel erg leuk. Eerste scoorde de tegenstander, net voor rust scoorde WEC 1 de gelijkmaker. In de tweede helft zijn er geen goals meer gemaakt. Uiteindelijk kreeg ik een mooie bal met alle namen van de spelers van WEC 1 en een vaandeltje. Dankjewel voor alles. Groetjes van Deon.