fbpx Skip to main content

Pupil van de Week: Luc van de Ven

By 23 april 2024Jeugd

Zondag 19 april mocht WEC 1 het thuis opnemen tegen Boskant. Een paar dagen van tevoren kreeg ik de vraag of ik bij deze wedstrijd ‘Pupil van de week’ wilde zijn. Het leek me spannend, maar vooral hartstikke leuk. En het was ook echt een hele leuke middag geworden. Van het kennismaken met het team in de kleedkamer, tot het meedoen van de warming up en het kijken naar de wedstrijd vanuit de dug-out.

Spannend leek het toch ook nog te worden na een eerste helft zonder doelpunten. Maar WEC scoorde in de tweede helft een paar mooie goals en won ruim van Boskant met 3-0.

Naast een leuke ervaring kreeg ik ook nog een paar speciale cadeaus die ik mee naar huis mocht nemen als herinnering aan deze dag!

 Groet,
Luc van de Ven