fbpx Skip to main content

Schadeverzekering KNVB bij onkosten door blessures

By 14 mei 2024Geen categorie

Vorig jaar mei heb ik tijdens een wedstrijd bij Schijndel een kruisband blessure opgelopen. In november ben ik hieraan geopereerd en momenteel intensief aan mijn herstel bezig. Met een dergelijke blessure komen er natuurlijk allerlei onvoorziene kosten op je af. Bij mijn fysiotherapeut werd ik erop gewezen dat de KNVB een ongevallenverzekering voor haar leden heeft. Deze verzekering keert enkel uit voor onkosten die bij de eigen verzekering niet of slechts gedeeltelijk worden vergoed.

Dus bijvoorbeeld niet het eigen risico van de zorgverzekering. Maar in mijn geval wél de gemaakte kosten van de fysio (tot €500,-), waarvoor ik in dat jaar niet verzekerd was.

Mocht je hiervan gebruik willen maken, dan vind je alle informatie op onderstaande link naar de KNVB site. Als je hier vragen over hebben, spreek dan gerust een van de bestuursleden aan.

Zij kunnen je verder helpen of eventueel met mij in contact brengen om je er meer over te vertellen.

https://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/regels-bepalingen/knvb-bepalingen/juridisch/verzekeringen

Groeten, Tim van Heertum