Skip to main content

Pupil van de week

By 4 november 2022november 14th, 2022Wedstrijdverslagen

Ik ben Javi Burg en ik vond het heel leuk dat ik Pupil van de week mocht zijn. In het begin vond ik het een beetje spannend. Ik mocht bij de voorbespreking van de wedstrijd zijn en bij de aftrap heb ik een goal gemaakt. Tijdens de wedstrijd heb ik met de wisselspelers naar de wedstrijd gekeken. Ik zag een paar mooie doelpunten en vond het heel leuk dat ze de wedstrijd wonnen. Het allerleukste vond ik dat ik nadat de wedstrijd was afgelopen samen met alle spelers hard richting het publiek mocht rennen om te juichen en dat ze bidons leeggooide richting het publiek. Daarna mocht ik samen met papa nog in de bestuurskamer en kreeg ik een frietje en drinken. Ik vond het een hele leuke dag. Dank je wel!

Groeten van Javi Burg