fbpx Skip to main content

Tour de France spel 2021

By 20 juli 2021Supportersvereniging

Beste deelnemers aan het Tourspel van de Supportersvereniging van WEC. Het vooraf gestelde doel van 100 deelnemers is precies gehaald. Volgend jaar gaan we uiteraard voor de 125!! De organisatie hoopt dat jullie niet alleen van de Tour genoten hebben maar ook van strijd in het spel bij WEC. Voor sommigen was dit natuurlijker interessanter dan voor degenen die al vroeg enkele uitvallers hadden en bij zichzelf dachten : volgend jaar vul ik een betere ploeg in!!!

De prijsuitreiking is op donderdagavond 9 september as bij WEC (bij mooi weer buiten) aanvang is 19.30 uur, alles onder voorbehoud. Doordat de punten van het eindklassement, de groene en bolletjes trui en de laatste Nederlander nu verdeeld zijn verschuift het algemeen klassement toch enigszins. De hoogste totaal score was 150 punten en de laagste was 0 punt.

Hierbij zien jullie een lijst met de eerste 20 van het eindklassement op alfabetische volgorde, dus het blijft voor degenen nog een beetje spannend of ze bij de eerste 10 van het eindklassement zitten, want er zijn prijzen voor de nummers 1 tot en met 10. De dagwinnaars weten uiteraard wanneer ze een dagprijs hebben gewonnen. De nummers 20-30 etc. van het eindklassement hebben ook een prijs, als ook de rode lantaarndrager (3 kandidaten).

We hopen dat iedereen ook dit jaar weer genoten heeft van het Tourspel bij WEC en hopen jullie terug te zien op de prijsuitreiking, ook degenen die buiten de prijzen zijn gevallen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Iedereen een fijne en gezonde vakantie gewenst en tot 9 september as. en hopelijk mogen we rekenen op jullie deelname in 2022 wanneer gestart wordt in Denemarken.

Vriendelijke fietsgroeten,
Namens de Supportersvereniging WEC,
John de Mol

Winnaars 2021

Reglement Tour de France 2021

Deelnemers

Parcours