fbpx Skip to main content

WEC dames winnen bij Schijndel!

By 12 december 2018Wedstrijdverslagen

Op deze druilerige zondagmorgen stond de dorpsconfrontatie tegen Schijndel op het programma.
Na een matige warming-up startten we goed aan de wedstrijd. Het was WEC dat na 25 minuten door een schot van Senna, dat verkeerd werd beoordeeld door de keeper, op 0-1 kwam. Na de 0-1 vergaten we om door te voetballen wat net voor de rust de 1-1 gelijkmaker opleverde.

Al was daar wel de hulp van de scheidsrechter voor nodig want volgens onze grensrechter was het duidelijk buitenspel. Maar de scheidsrechter zag het van een 30 meter afstand beter en liet doorspelen!

Na dat we een glaasje ranja op hadden en de gemoederen weer waren gesust gingen we verder waar we de wedstrijd mee waren begonnen namelijk hard werken met z’n allen. Maar dit leverde veder niks op. En toen iedereen zich met een gelijkspel had verzoend was het Senna die in de extra tijd besloot om nog maar eens op goal te schieten. De keeper beoordeelde deze bal helemaal verkeerd en de bal viel alsnog in de lange hoek binnen. Dit leverde een 1-2 overwinning op Schijndel op en de punten gingen mee naar Wijbosch!