De supportersvereniging van WEC organiseert ook dit jaar weer het grote Tour de France Spel 2019 met uiteraard de bekende dagprijzen en prijzen voor het eindklassement. Het laatste nieuws vind je hierna.

Egan Bernal won de 106e Ronde van Frankrijk voor Geraint Thomas en Steven Kruijswijk. Het was de meest meeslepende Tour in jaren, mede door een uitgebalanceerde parcoursopbouw. De Vogezen tekenden de eerste week, de Pyreneeën de tweede week en de Alpen de derde week.

Bij WEC scoorde vandaag Jan Mathijsen samen met Marcel v.d. Bogaart de meeste punten. Marcel had al 2 dagprijzen dus van de slotetappe gaat naar Jan! In het eindklassement staat Bart nog steeds op geel, maar de punten van het eindklassement e.d. moeten er nog bijgeteld worden, en ik kan je verzekeren dat dit nog verrassende eindklassementen kan opleveren. Maar dat zal allemaal bekend worden op de prijsuitreiking.

Prijsuitreiking 
Donderdag 22 augustus a.s.
Kantine WEC
Aanvang 21.00 uur

De organisatie hoopt dat jullie allemaal een spannende Tour hebben mogen beleven, niet alleen via het prachtige Tourspel van de supportersvereniging van WEC maar ook via de TV beelden. We zien jullie weer graag terug met het Tourspel in 2020 en zou zeggen zegt het voort.

Graag tot 22 augustus a.s.!!!
De tourdirectie Supportersvereniging WEC