fbpx Skip to main content

Deze spelers nemen afscheid van de selectie

By 13 mei 2024Algemeen

Beste Milan, Jasper, Rick, Kwint, Luuk en Patrick,

Zondag was een dag vol gemengde gevoelens, waar we zowel met dankbaarheid als met een vleugje weemoed terugkijken op jullie tijd bij de selectie. Jullie hebben niet alleen ons hoofdveld betreden, maar jullie hebben ons geïnspireerd, jullie hebben ons versteld doen staan en bovenal hebben jullie ons spel verrijkt met jullie unieke kwaliteiten.

Milan, jouw mentaliteit was ongelofelijk op het veld, altijd voorop in de strijd met je mouwen opgestroopt, waardoor je niet alleen jezelf, maar ook het team naar grotere hoogten wist te tillen. Milan is de laatste jaren als aanvoerder van het 1e een goed voorbeeld geweest voor zijn teamgenoten. Zonder echt gemeen spel te vertonen moest hij wel eens aan de noodrem trekken maar kon het dan meestal wel weer goed praten bij de scheidsrechter. Milan bedankt voor jou inzet en vele training en wedstrijduren en succes in een lager elftal.

Jasper, klein van stuk, maar groot in zijn reddingen. Menig tegenstander had het doelpunt al geteld ware het niet dat Jasper er met zijn geweldige reflex de bal nog uit de bovenhoek kon duiken. Jouw katachtige reflexen hebben ons keer op keer versteld doen staan. Met elke redding toonde je niet alleen je technische vaardigheden, maar ook pakte je vaak belangrijke punten voor het team. Vanaf de jeugd ingestroomd in het 1e en eigenlijk nog veel te jong om bij een lager team te gaan keepen. Bedankt voor alle punten die jij hebt gepakt voor WEC.

Rick Vos, je hebt jezelf na je jeugdtijd in de selectie gespeeld , eerst in het 2e maar al snel werd je de vaste linksback van het 1e . Dat heb je verschillende jaren gedaan, vol overgave en 100% inzet ging je iedere wedstrijd in. Jouw aanvallende flair en eindeloze energie waren een lust voor het oog. Hele wedstrijden lang wist je langs de zijlijn op te stomen, keer op keer de tegenstander uit te dagen en het team naar voren te stuwen. Helaas door een langdurige blessure heb je dit seizoen niet meer kunnen voetballen…Dank je wel voor jou inzet en laten we hopen dat je nog jaren op een lager niveau je kunsten kunt komen vertonen. En bij de derde helft op tafel het liedje Fernando blijft een klassieker

Kwint, Jouw laatste seizoen is misschien wel je mooiste seizoen geweest en hopen dan ook dat je het kunt afsluiten met in ieder geval een periode titel. Jij was de onbetwiste leider van onze verdediging. Met jouw onverzettelijke houding waar menig spits niet doorheen kon komen was je een rots in de branding voor het team, altijd bereid om je teamgenoten te ondersteunen en te leiden, zowel op als buiten het veld. Bedankt voor jou inzet en succes met je nieuwe hobby ( tennissen ).

En Luuk, jouw veelzijdigheid is bewonderenswaardig. Van keeper tot spits, je hebt elke uitdaging met vastberadenheid aangepakt, altijd strevend naar het beste voor het team. Jouw spel, als Luuk de Jong, zal nog lang in onze herinneringen voortleven. Altijd aanspeelbaar over de grond, door de lucht en sterk aan de bal, pikte hij nog menig doelpuntje mee. Luuk heeft ook nog een aantal jaren in het jeugdbestuur gezeten als jeugdsecretaris van de jongste jeugdteams. Daarnaast was je ook nog een tijdlang jeugdtrainer van onze JO17-1. Chapeau Luuk en nog veel mooie jaren hier maar dan op een lager niveau.

Tenslotte verzorger Patrick, Begonnen als jeugdleider van je zoon Dani, al snel kwam je daarna in het jeugdbestuur. Je ging ook een aantal jaren mee op kamp waar je als brand meester werd benoemd om het kampvuur mee te regelen. Dat waren nog eens vuren, waarbij het niet groot genoeg kon zijn. Na het jeugdbestuur kwam jou tijd als verzorger van de selectie, en heb je iedere week, op de bank van het 1 e gezeten en spelers met grote en kleine blessures weer opgelapt met de waterzak. Verder heb je menig tapeje aangelegd en massages verzorgt, om zo de spelers weer fit op het veld te krijgen. Helaas ga je stoppen als verzorger, maar we hopen je nog veel hier langs de lijn te zien om de rood witten aan te moedigen of een bakje koffie in de bestuurskamer. Dank je wel voor alles.

Niet alleen hebben jullie individueel schitterende prestaties geleverd, maar jullie hebben ook jonge spelers opgeleid en het fundament gelegd voor toekomstige successen.

Namens de hele club willen we jullie bedanken voor jullie toewijding, jullie passie en jullie onvergetelijke bijdragen aan onze voetbalcultuur. We wensen jullie het allerbeste voor de toekomst, zowel binnen als buiten het veld.

Met oprechte dankbaarheid,

Het bestuur