Spaarkas ‘t Overschotje

By 20 december 2019 december 21st, 2019 Algemeen

De laatste mogelijkheid om in 2019 nog te sparen is zondag 22 december 2019. In het nieuwe jaar kun je nog sparen vanaf 16 januari tot en met zondag 9 februari 2020. De spaarkaslichting is op vrijdagavond 14 februari 2020. De aanvang is 20:00 uur. Wil je wanneer je bent verhinderd een email sturen naar johndemol@live.nl? En dan graag ook doorgeven wie eventueel de envelop mag meenemen of dat je deze op een andere keer zelf op komt halen.

Mocht je ook graag mee sparen voor straks een “mooi carnavalscentje” of voor iets anders, kan dat natuurlijk. Er zijn nog enkele nummers over. Elke donderdag en zondag wordt de spaarkas in de kantine van WEC opgehangen en waar je dus je “overschotje” van de week kunt afstorten. De spaarkas wordt dus ook elke donderdagavond en zondagmiddag geledigd en geteld.

Een week voor de carnaval zal het gespaarde bedrag tijden de “teeravond” aan iedereen worden uitgekeerd onder het genot van een hapje en een drankje. Mocht je interesse hebben om ook lid te worden van de spaarkas? Voor aanmelden of meer informatie kun je terecht bij John de Mol (johndemol@live.nl).