Jan van der Lee nieuwe trainer WEC VR1

By 22 mei 2018 mei 25th, 2018 Algemeen

Graag wil ik mij voorstellen als de nieuwe trainer van WEC VR1 voor het seizoen 2018/2019. Mijn naam is Jan van der Lee, en ik ben 52 jaar oud. Ik ben getrouwd met Miranda en samen hebben wij 2 kinderen.
Ik heb gevoetbald vanaf mijn zesde tot en met mijn veertigste jaar bij BMC, RKKSV en Maliskamp waarna ik door blessures noodgedwongen moest stoppen. Als trainer ben ik al zo’n twintig jaar actief. Ik heb teams getraind in diverse leeftijdscategorieën. De laatste jaren houd ik mezelf bezig met het coachen en trainen van damesteams. Ik heb de dames van BMC, vv Nijnsel en Emplina getraind. Na een paar keer de dames van WEC te hebben getraind en een goed gesprek met het bestuur van WEC te hebben gehad zijn we overeengekomen olgend seizoen sturing aan deze leergierige groep meiden te gaan geven. Graag tot ziens langs de lijn.

Met vriendelijke groet,
Jan van der Lee