Jeugdkamp 2019

By 1 juli 2019 Algemeen

Vorig weekend 21, 22 en 23 juni zijn we weer op kamp geweest met onze D, E en F spelers. Deze keer zijn we afgereisd naar Loon op Zand. Nadat alle kinderen een slaapplaats hadden uitgezocht zijn we begonnen met de groepsindeling, waarna al strijdend werd begonnen met de spellen en een avondspel in de bossen met na afloop een mooi kampvuur met wat lekkers erbij. Dan is het toch echt bedtijd. Na een korte nachtrust en een goed ontbijt zijn we weer actief begonnen met verschillende spellen bij de accommodatie, zoals yenga, zaklopen, buismuis slaan, enz. Einde spelronde werd er geroepen, lunchtijd, onze keukenprinsen hadden weer gezorgd voor een lekker broodje. ‘s-Middags stond er een zeskamp op het programma met lekker wat waterspellen, de kinderen en leiding konden de afkoeling zeker gebruiken, extra pauze met drinken was dan ook zeker welkom. Na alle rondes gespeeld te hebben, was daar het heerlijke ijs wat op hun stond te wachten, smullen maar.

De avond begon weer op het veld met verschillende spellen, met na afloop een bosspel stratego, wat gewoon niet gemist kan worden door de kinderen. Na afloop nog even aan het kampvuur, door de inspanning van de dag en de warmte zoekt iedereen al snel z’n bedje op. De leiding blijft nog even gezellig zitten. De volgende morgen verschijnt ieder een bijna fris weer aan het ontbijt, om daarna de slaapplekken weer op te ruimen. Nog een laatste spelronde, vanwege de warmte zijn we eerder gestopt en we hebben de hardwerkende kinderen getrakteerd op nog een lekker ijsje. Een lunch met er achteraan de prijsuitreiking en dan is het toch echt weer tijd om naar huis te gaan.

Wat hebben wij als organisatie weer genoten van een superkamp. En wat zijn we blij met onze groep leiding die we bij hadden. Applaus voor jullie mannen!!!!!

Natuurlijk willen wij ook bedanken: WEC, Vrienden van WEC en de Supportersvereniging WEC voor de financiële bijdrage, daar kunnen wat extra’s voor doen en dat zorgt voor vele blije gezichtjes. Ook bedanken we de kantine voor de lekkere extra versnaperingen.

Jeugd Activiteitencommissie