Kedeng Kedeng, overvolle 4de wagon aan de Glamourtrein

By 3 juli 2020 Algemeen

Zoals ooit gehoopt en verwacht is het dan nu gelukt binnen WEC om een nieuwe overvolle wagon te laten aanhaken aan de denderende Glamourtrein van de Glamourboys.

Verroest en ongepolijst stond deze wagon in de hangar te deinen van ongemak om gevuld te worden. Alle poets en polijstmiddelen zijn uit de keukenkastjes van de dames getrokken om met de juiste snelheid en op het juiste spoor te geraken binnen een veterinnencompetitie, te spelen op de vrijdagavond. Eéns in de 4 weken is dit glinsterend schouwspel te bewonderen met oude vedettes en nieuwe verrijkingen, genaamd DE GLAMOURGIRLS!

Glimmend staat de wagon te wachten tot de Glamourtrein van het dwaalspoor afkomt en voor het grote publiek kan gaan verschijnen. Zelfs de dames staan er glimmend op….nieuwe tenues, nieuwe sponsor Bouwservice van de Moosdijk ( kei, super hartstikke bedankt daarvoor!!) wervelende trainingspakskes en trappelend van ongeduld om de vurige wei weer in te dartelen als een stel jonge hindes. Als het dan over glamour gaat dan zijn zij het wel!! Naaldhakken uit, noppen aan, met de mouwtjes omhoog klaar om te flaneren over het veld! Wat hopelijk een werkelijk adembenemend tafereel gaat opleveren!

Met een gezegde van Bassie van de Boys, “oude vodden poetsen het best” gaan wij ervoor zorgen dat Tante Truus met gepaste trots ons zal omarmen in de Katiba en ons zal gaan voorzien van allerlei lekkere versnaperingen zoals alleen zij dat kan! Ome Sjaak geheel aan haar zijde uiteraard!

Wij zijn er klaar voor om straks het nieuwe kunstgrasveld te bestormen, stoom af te blazen, om dan later weer hoestend en proestend uit te hijgen met het idee heerlijk gevoetbald te hebben!! Jullie zien en horen de Glamourtrein langs denderen!! Tot snel,

Wees Gegroet, de Glamourgirls