fbpx Skip to main content

Op de stip

By 24 oktober 2022Algemeen

Zie bijgaand bericht. Als je interesse hebt om naar de voorstelling te gaan kun je contact opnemen met Hans Peeters (secretaris@wec.nl).

Goedemiddag,

Wij hebben een tip voor de voetballiefhebber die ook van theater houdt! Met het WK voor de deur is de voorstelling Op De Stip te zien bij de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade. Een theatervoorstelling vol anekdotes, beeld, muziek, humor en natuurlijk voetbal. Met presentator Eddy van der Ley en speciale gasten René en Willy van de Kerkhof. De voetbaliconen nemen je mee in een voorbeschouwing op het WK. Er wordt geput uit eigen ervaringen en grote toernooien.

De voorstelling is te zien op dinsdag 15 november 2022, de dag nádat Louis van Gaal zijn definitieve selectie bekendmaakt en de voetbalkoorts (als het goed is) langzaam aan begint aan te wakkeren. Meer informatie vind je op www.blauwekei.nl/opdestip. En ook niet onbelangrijk; een ticket kost € 21,50. Mocht er interesse zijn om met complete teams de voorstelling te bezoeken, laat me dit dan even weten. Dan kan er wellicht een kleine groepskorting worden geregeld.

Met hartelijke groet,
Maaike de Ruiter
Coördinator Marketing
Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade

Flyer Op De Stip