fbpx Skip to main content

Pupil van de Week

By 25 april 2023Algemeen

Als eerst mocht ik naar de bestuurskamer komen. Daar werd mij uitgelegd wat ik allemaal mocht doen vandaag. Daarna moest ik wachten tot iedereen er was ondertussen ging ik toen eerst voetballen in de panna kooi. Toen iedereen er was hebben zij zich aan mij voorgesteld en ik mezelf ook aan hen. Vervolgens gingen we de warming-up doen en ik mocht meedoen.
We gingen een beetje overpassen tot de wedstrijd begon. Ik mocht mee het veld op en de aftrap spelen en toen heb ik een goal gemaakt. Toen gingen we naar de wedstrijd kijken en dat vond ik super leuk er waren een paar gele kaarten en blessure. Na de wedstrijd kreeg ik een bal met de namen van alle spelers en een vaandel en alle foto’s op een stick. En ik kreeg AA en friet en frikandel. En toen heb ik nog andere mensen in de bestuurderskamer ontmoet en ik vond het super leuk en duizendmaal dank! WEC 1 IS DE BESTE! Groeten van Nino.