Pupil van de Week

By 26 april 2022 Algemeen

Afgelopen zondag viel ik met mijn neus in de boter. Ik was namelijk pupil van de week bij mijn voetbalclub WEC. Ik ben Mats van der Velden en ik ben 10 jaar. Ik woon in Wijbosch met mijn ouders Berry & Lonneke, mijn broer Jens en mijn zus Iza. Mijn broer voetbalt ook bij WEC en met het hele gezin zijn we naar de wedstrijd geweest. Ik speel zelf in JO11-2. De dag begon al met mooi weer en ik had er superveel zin in. Ik vond het heel leuk om de warming-up samen met het Eerste mee te doen en ik moest flink rennen om ze bij te houden. Maar dat lukte wel. Daarna startte de wedstrijd en mocht ik mee op de stip de aftrap doen. Ik dribbelde met de bal naar het doel van de tegenstander en ik schoot de bal recht in het doel! Daarna mocht ik de hele wedstrijd op de bank zitten en heb ik gezellig zitten kletsen met de wisselspelers. Ik vond het heel leuk om de wedstrijd te zien en gelukkig won WEC van Tivoli met 3-0. Na de wedstrijd was het dus ook feest bij de voetballers en ik kreeg nog een frietje en een kroket. Ik vond het echt een superleuke dag en bedankt iedereen bij WEC die ons zo fijn ontvangen heeft. Mijn ouders hebben er ook van genoten!