Pupil van de week

By 1 november 2021 Algemeen

Ik vond een super leuke middag om als pupil met het 1ste van WEC mee te mogen doen. Het balletje overtrappen, leuk, het inschieten van de keep, leuk, en wat kunnen die mannen hard schieten. Dat ik mee mocht de kleedkamer in en daar kon kijken en horen wat de heren allemaal bespraken en hoe ze elkaar aanmoedigde dat was gaaf om mee te maken. Maar toch het aller mooiste was dat ik mee het veld op mocht om iedereen een handje te geven, de bal aftrappen voor de wedstrijd en dan scoren bij de tegenstander was echt gaaf. Het was ook een zeer spannende wedstrijd die ik vanuit de dug-out met de trainers heb mee mogen kijken, wat waren ze gespannen, dat kon ik echt merken, haha. Na afloop heb ik nog in de bestuurskamer de ondertekende bal en het vaantje gekregen. Super en ik ben nu echt moe. Dank jullie wel en ik kom zeker graag nog een keer mee.

Groetjes Milan Verbeek