Sint & Piet pupillen

By 30 november 2017 december 4th, 2017 Algemeen

Surprise voor de E spelers. Op maandagavond 27 november was er een surprise voor de E spelers, de spelers hadden een kadootje gekocht en ingepakt. De spelers moesten een bingo kaart zelf invullen, nadat dit een ieder gelukt was begon Marielle een mooi verhaal voor te lezen over een voetbalteam waarin allemaal verschillende cijfers voor kwamen die bij de kinderen op de bingo kaart stonden. Degene die een rijtje vol had en dus bingo, mocht een prijs / surprise uitzoeken. Al voor het verhaal helemaal klaar was had een ieder bingo en een kadootje . Nog verwend met een snoepzak en een tegemoetkoming kon iedere speler met een blij gevoel naar huis. Het was een gezellige en geslaagde avond.

Zwarte Pieten voor de F en Mini spelers. Op woensdagavond 29 november was het voor de F en mini spelers de sinterklaas avond bij WEC. De spelers werden verdeeld in groepjes en begonnen aan spelletjes, o.a. ,parcours afleggen met pepernoten, kadootjes stapelen etc. de spelers waren nog maar even bezig toen er 2 Zwarte Pieten op bezoek kwamen die muziek bij hadden en mee de spelletjes gingen doen, maar ze konden het af en toe niet zo goed. Na een dansje , een polonaise en een wedstrijdje met een schuimpje mochten 3 spelers mee de kadootjes buiten gaan zoeken, want het meisje Zwarte Piet had de Pakjespiet gehoord vertelde ze. De spelers kregen allemaal een kadootje en nog een snoepzak en mochten weer blij en met een fijn gevoel naar huis.

We willen hierbij iedereen bedanken die deze avonden weer mogelijk hebben gemaakt, in het bijzonder voetbalvereniging WEC en de VRIENDEN VAN WEC .