fbpx Skip to main content

Trots op het nieuwe overdekt terras bij WEC maar……

By 31 maart 2023Algemeen

Beste leden, onze accommodatie is uitgebreid! De afgelopen 3 maanden is er door vorst, regen en wind keihard gewerkt om een prachtig nieuw overdekt terras te realiseren. Onder de bezielende begeleiding van Rijn Verhoeven heeft hij samen met de werkploeg een overdekt terras neergezet waar we nog jaren plezier aan zullen beleven.

Nu dit overdekt terras in gebruik is genomen heeft het bestuur i.o.m. de Kantinecommissie de volgende regels vastgelegd:

  • Op het overdekt terras geldt een algeheel rookverbod. Hiervoor gelden dezelfde regels als een horecagelegenheid cq kantine. Uiteraard geldt dit dus ook voor de e-sigaret oftewel dampen.
  • Tijdens wedstrijden is het toegestaan om op het overdekt terras glaswerk te gebruiken, maar niet hierbuiten.
  • Het is niet toegestaan om op het overdekt terras muziekboxen te gebruiken. Er zit een centraal speaker systeem in die vanuit de kantine aangestuurd wordt. Eventuele verzoeknummers kunnen daar worden aangevraagd.
  • Voetbaltassen dienen geplaatst te worden in de nieuwe tassenrekken die op korte termijn geplaatst worden.
  • Probeer zoveel mogelijk met schoon schoeisel naar binnen te komen en zorg dat afval in de juiste containers wordt gegooid. (plastic flesjes, blikjes)

We hopen dat iedereen zich aan deze regels wil houden. We gaan ervan uit dat we er allemaal op toezien en elkaar ook aanspreken als men de regels bewust of onbewust overtreed.

Hiermee hopen we dat we nog lang kunnen genieten van dit overdekt terras wat met hulp van vele vrijwilligers voor jullie is gerealiseerd.