Uitnodiging Vrijwilligersdag Meierijstad

By 21 februari 2019 Algemeen

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk in onze samenleving. Er gebeurt in Meierijstad ontzettend veel dankzij mensen als hen, die zich vrijwillig inzetten voor hun medemens, meehelpen activiteiten te organiseren of helpen bij bijvoorbeeld het vele werk dat binnen een vereniging verzet moet worden. Wij zijn erg trots op de vrijwilligers binnen onze gemeente en willen hen graag persoonlijk bedanken.

De gemeente nodigt alle vrijwilligers binnen Meierijstad uit voor een filmfestival op zondag 7 april 2019

Wegens het grote succes van de voorgaande filmfestivals bieden we de vrijwilligers van Meierijstad op zondag 7 april 2019 een bioscoopbezoek aan in theater De Blauwe Kei in Veghel. Het filmfestival is voor alle mensen die zich vrijwillig inzetten in de gemeente Meierijstad. De vrijwilligers van Meierijstad kunnen een keuze maken uit drie actuele films. Om zoveel mogelijk vrijwilligers in de gelegenheid te stellen naar de bioscoop te gaan, mogen er geen introducé(é)s  worden meegenomen. Er zijn per film 500 stoelen beschikbaar. Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Een consumptiebon wordt ter plaatste uitgereikt. Wees er snel bij, want vol = vol!

Het aanmelden voor een film met een actiecode

Vrijwilligers kunnen zich zelf aanmelden via de volgende links:

11:00 uur                      De Wilde Stad (aanmelden via de link: www.blauwekei.nl/wildestad)

15:00 uur                      Verliefd op Cuba (aanmelden via de link: www.blauwekei.nl/verliefd)

19:30 uur                      Bohemian Rhapsody (aanmelden via de link: www.blauwekei.nl/bohemian)

Vervolgens plaatst u de voorstelling in uw winkelmandje. Klik vervolgens op kaarten bestellen, voer de actiecode welkomvrijwilliger2019 in en kies voor de actieprijs. Maak de reservering af en u bent aangemeld.

Een verzoek aan u om mee te werken aan de publiciteitscampagne

Wij hebben ook uw hulp nodig bij de publiciteitscampagne. Wilt u deze uitnodiging verspreiden onder de vrijwilligers van uw vereniging of organisatie? Bij deze brief zenden we een poster mee. We zouden het op prijs stellen als u deze goed zichtbaar ophangt. Op de website www.meierijstad.nl/vrijwilligersdag vindt u meer praktische informatie over het filmfestival.

Tot slot

Heeft u verder nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met Angel Mendeszoon via telefoonnummer 14 0413 of via vrijwilligersdag@meierijstad.nl, onder vermelding van Vrijwilligersdag 2019.

We hopen u te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Angel Mendeszoon
Medewerker sociaal domein gemeente Meierijstad