Vacatures: trainer C2 en trainer/leider D2

By 14 augustus 2017 augustus 22nd, 2017 Algemeen

Om de technische staf van het C2-elftal en het D2-elftal te completeren, zijn we nog op zoek naar trainers (voor de C2 en D2) en een leider (voor de D2). De C2 traint op dinsdag en donderdag, van 18.00 tot 19.15, en de D2 op maandag en woensdag, van 18.00 tot 19.15. Als vereniging bieden wij diverse mogelijkheden voor begeleiding op voetbaltechnisch gebied, en als trainer krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan te doorontwikkeling van de voetbalopleiding van RKSV WEC en haar ambitieuze plannen!

Wij zoeken:
– een verantwoordelijke en sociaal vaardige trainer, die normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan; – een teamspeler, die samen wil en kan werken met de andere trainers bij RKSV WEC.

Wij bieden: – diverse mogelijkheden voor ontwikkeling; – een gemoedelijke club met verschillende leuke activiteiten voor vrijwilligers.

Mocht je geïnteresseerd zijn kun je contact opnemen met Alex (alex@wec.nl) voorzitter van de jeugdafdeling, Aron (aron@wec.nl) technisch coördinator ABC of Thomas (thomas@wec.nl) technisch coördinator DEF.