Wijzigingen jeugdbestuur

By 8 maart 2018 Algemeen

Na ruim 12 jaar het voorzitterschap van het jeugdbestuur op mij genomen te hebben, wordt het voor mij tijd om aan het eind van dit seizoen te stoppen. Ik kan terug kijken op een mooie periode waar we met een team van gedreven mensen veel bereikt hebben voor en met de jeugd van WEC. Ik wil alle bestuursleden, trainers en leiders hiervoor hartelijk danken. 

Het voorzitterschap van het jeugdbestuur zal met ingang van het nieuwe seizoen worden overgenomen door Bart van Erp. Tevens zijn er de volgende wijzigingen voor het seizoen 2018-2019. Aron van Balveren heeft een nieuwe uitdaging gevonden, hij draagt het coördinatorschap junioren over aan Patrick van der Kieft. Thomas Bolink stopt i.v.m. drukke werkzaamheden en hij draagt het coördinatorschap pupillen over aan Luuk Santegoeds. Luuk en Patrick zullen de komende maanden al mee lopen en zullen de indelingen voor volgens seizoen mee maken.

Pieter Fransen, trainer van de JO19-1, stopt aan het eind van het seizoen. Wij zijn verheugd te kunnen melden dat we een trainer uit eigen gelederen in de persoon van Yannick Santegoeds bereid hebben gevonden om zijn taak komend seizoen op zich te nemen.

Alex van Oostenbrugge.